|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina v jajčniku
1.3.2008 14:36:35   
piamaria
pozdravček, odkar delamo na user posted image , me še nikoli med OV ni tako bolelo v jajčniku, sploh me še ni nikoli bolel no.user posted image
Sedaj iščem razlago, ker ne vem, kaj to pomeni.
Nisem se prehladila, nimam izcedka, me pa zbada vsake toliko časa in ob pritisku na jajčnik me zaboli, sicer ne tako zelo, ampak me.

Nimam bolečih M in sedaj me malo panika za kaj gre?
Svetujte in pomagajte, je pač vikend in nimam koga poklicat.
M sem imela 14.2-19.2. torej imam OVuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina v jajčniku
1.3.2008 14:40:02   
DaisyE
Mogoče, pa samo danes prvič čutiš ovulacijo. Če gre za ovulacijo, bo nehalo, če pa ne bo nehalo, al bo šlo pa na slabše, se pojd pa pokazat, da te ne bo po nepotrebnem skrbelo. Mene drugače vedno neki špika v drugem delu ciklusa, po vseh koncih in krajih dokler ne dobim menste.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečina v jajčniku
1.3.2008 18:35:22   
..Angel..
piamaria meni je G razložila da pride do špikanja v jajčniku med ovulacijo in to pomeni samo da čutiš ovulacijo. Med ovulacijo se jajčnik nekoliko poškoduje in zato lahko včasih tudi povzroči bolečine. V večini primerov ženske sploh ne čutijo kdaj imajo O in zato samo veselo user posted image  pa bo user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečina v jajčniku
1.3.2008 20:42:10   
piamaria
Hvala za pomoč, sedaj sem prepričana, da je vse ok.user posted image
Zdaj pa....pouser posted image  hitro, ane?

(odgovor članu ..Angel..)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečina v jajčniku
1.3.2008 21:06:30   
Anonimen
Tudi sama imam bolečine okoli O, in na dan O res hude - bolečina v sp. delu trebuha in v križu. Pušenjak takole to razlaga;

"Bolečina v obdobju ovulacije ima namreč veliko različnih razlogov.Pred ovulacijo se jajčnik poveča in včasih malo zasuka ali nabrekne in to lahko boli. Ob ovulacji pride do krvavitve in tudi to lahko povzroči bolečino, če se po trebuhu razlije nekoliko večja količina krvi to draži trebušne organe in prav tako boli, v tem primeru praviloma dalj časa kot tisto, kar povzroča bolečino pred ovulacijo. Skratka, možnih razlogov za bolečino ob ovulaciji je toliko, da se lahko razvlečejo od 2 dni pred do teden dni po ovulaciji in zgolj iz nje ni mogoče sklepati na to, kdaj se zgodi ovulacija, torej razpok folikla, ki je diskreten dogodek, trajanju nekaj sekund."



(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečina v jajčniku
5.3.2008 8:31:24   
Anonimen
No tudi mene je včeraj močno bolelo cv spodnjem delu trebuha in sem delala ovul.test in mi je prvič do sedaj pokazal dve črtici- tako da smo včeraj veselko user posted image user posted image .
Ampak a mi katera zna povedati kolikorat med O je priporočljivo. Včeraj smo a mormo tudi danes?

papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolečina v jajčniku
5.3.2008 8:46:23   
sončnica24
Mene je pri ovulaciji včasih vse full bolelo pa potem spet čisto čisto nič, tako vsaka je bila drugačna. Tako da če bolečina ne mine bi jaz poklicala G drugače pa če takoj mine pa je verjetno samo malce bolj boleča O.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolečina v jajčniku
5.3.2008 9:25:51   
piamaria
Hvala vsem...ja je minilo, ampak ni bilo prijetno...menda bo ja imelo kak efektuser posted image Držim pestiuser posted image , pa za vse, ki čakate na +

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?