Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:46:04
|
|
|
|
mami_miki
|
kaj za ena želja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:49:00
|
|
|
|
mami_miki
|
joj..jaz pa sem danes sanjala, da sem noseča in imam trojčke... in treh nebi mogla kao rodit, ker nebi šli ven, al ne vem zakaj že ne... pa so potem dva splavili v bolnici, en pa je ostal...punčka... pa sem se jokala v spanju ful...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:49:19
|
|
|
|
Pikec
|
Hvala ker ste me dale na ignor ... vrnem obilo ...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
joj..jaz pa sem danes sanjala, da sem noseča in imam trojčke... U, hudo. Jaz pa Micici razlagala, da imajo ene mamice dva dojencka v trebuhu in kaksna gneca je to... . Zgleda, da je bil dan za krepke druzine...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ker ste me dale na ignor ... vrnem obilo ... JA povej kej :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Želja za katero rabim najprej POGUM, potem precejšnjo vsoto evrčkov..... pa za enkrat še nimam ne enega ne drugega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:52:03
|
|
|
|
taja27
|
A res :))? Povej mi eno, da se jo naucim ta teden. sam midve z Avo ne pleševa takih (to dela v vrtcu in z atijem) ....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
en pa je ostal...punčka... A bos imela se kaksno puncko?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:52:16
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Želja za katero rabim najprej POGUM, potem precejšnjo vsoto evrčkov..... pa za enkrat še nimam ne enega ne drugega a res rabiš to?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:52:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II en pa je ostal...punčka... A bos imela se kaksno puncko? ne...mislim da ne...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sam midve z Avo ne pleševa takih (to dela v vrtcu in z atijem) .... Kaj pa pleseta? Karkoli :)? Saj Micica je potrpezljiva, sem lahko kar na replay...samo jst mam ze dost
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II en pa je ostal...punčka... A bos imela se kaksno puncko? ne...mislim da ne... Hmmmmmmmm.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:53:27
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec! kak si?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:54:10
|
|
|
|
taja27
|
A res :))? Povej mi eno, da se jo naucim ta teden. sam midve z Avo ne pleševa takih (to dela v vrtcu in z atijem) .... Ava je hotla plesat na Alyo - A veš ... in potem se zraven dereva kot dve sraki ... pa Plestenjaka rada posluša - soba 102 ... men to definitivno bolj paše, kot kakšna harmonika (čeprav tud to pade, pa ringaraja tud no)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ava je hotla plesat na Alyo U, mega :). Bom sprobala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:55:30
|
|
|
|
Pikec
|
MM a nisi ti ženske dojenčice že sanjala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:55:50
|
|
|
|
taja27
|
Pikica ... povej kako kej lubezn
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:56:28
|
|
|
|
mami_miki
|
harmonka je zakon! moj ima ful rad golico...od klasične pa Eliso...a poznate?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:57:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR MM a nisi ti ženske dojenčice že sanjala pikec...ne vem kaj se dogaja ja...ti naj bi ga imela!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a res rabiš to? Mislim da je to v tem trenutku ( v tem letu) edina stvar ki jo RES POTREBUJEM. Ampak RES RES POTREBUJEM.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica ... povej kako kej lubezn Kje ga skrivas... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:57:33
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II joj..jaz pa sem danes sanjala, da sem noseča in imam trojčke... U, hudo. Jaz pa Micici razlagala, da imajo ene mamice dva dojencka v trebuhu in kaksna gneca je to... . Zgleda, da je bil dan za krepke druzine... ne more bit drugače...sva povezani
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da je to v tem trenutku ( v tem letu) edina stvar ki jo RES POTREBUJEM. Ampak RES RES POTREBUJEM. In kaj je to?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:58:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a res rabiš to? Mislim da je to v tem trenutku ( v tem letu) edina stvar ki jo RES POTREBUJEM. Ampak RES RES POTREBUJEM. ne verjamem! kaj bi lahko bilo takega...hm....no...kaj pa tako RES POTREBUJEŠ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.3.2008 22:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
...od klasične pa Eliso...a poznate? Ne.
|
|
|
Počitniško varstvoMichonne RRAli je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?Da (
39%)

Ne (
61%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!