|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 12:13:04
|
|
|
|
piamaria
|
Porod v vodi- sva ga zavrnila, ko sva šla gledat posnetke, kako izgleda(mani ogabno).Zakaj? vse, kar privre iz telesa, maternice , kri, voda....itd. vse plava okrog tebe in partnerja...no meni je to malo mimo, vem, da ne gre drugače. Potem sem izbirala med EA in porodom? In rodila sem naravno s svojimi in umetnimi popadki in ni bilo tako hudo. 2 uri in na svet je privekal angelče. takrat sem pozabila in sedaj nimam pomislekov, zakaj nisem drugače. No moje mnenje... Srečno
|
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 13:43:18
|
|
|
|
arsha
|
A vode ni vmes možno zamenjati
|
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 18:35:45
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: arsha A vode ni vmes možno zamenjati kolikor jaz vem, to ni izvedljivo.
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 6.3.2008 16:50:36
|
|
|
|
Zofy
|
Tudi jaz sem slišala iste pomisleke glede poroda v vodi. Zna bit zelo neestetsko . Vsi izločki (lulanje, kakanje, kri ipd.) plavajo po tisti vodi, nato pa se vanjo otroček porodi . Jaz bi banjo kvečjemu uporabila za preživljanje popadkov - baje ful pomaga in jih lažje preživiš brez dodatnih protibolečinskih zadev.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo še nerojen otrok odide med angelčke ...Vsaka smrt zahteva proces žalovanja. Pa ni važno, koliko tednov ali mesecev je bil star še nerojen otrok oz. ali je že b...
Zadnje s foruma
Plenice na domnada56Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (
47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (
15%)

Dostava zgodaj zjutraj (
0%)

Dostava zvečer (
4%)

Dostava sobota in nedelja (
0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (
34%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!