Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sem se kar s segedinom za danes sprijaznila - obožujem kislo zelje na vse načine
čeprav mi danes tako grozno vse smrdi. Ne vem kako to. Imam 2 m stran na mizi eno žemljico in je najprej v papirnatem ovitku pol pa še v plastični vrečki in jo non stop voham, da mi gre tud že...... nekam.
--- komaj cakam, da se zacne lepo vreme in da vrzem bundko v omaro .
sem nasla - zelene, oranzne in rumene - ker ne vemo kaj dobimo
Edino za tuširanje sem si kupila olje, da ne bo presuha koža. Pa si fajn vmasiram in je super občutek.
zelo slabo izkušnjo, ki se je na srečo dobro končala. Takrat pa me je resnično ful srbelo, predvsem po nogah. Razlog pa so bila moja jetra, še dobro, da so pravočasno odkrili. Se pa take težave pojavijo šele v 3. tretjini, tako da zaenkrat ni za skrbet. Trebuh in prsi pa tudi mene že zdaj srbijo
.