Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Shorty! Čeveljčki so tudi zame cela znanost
. Manca ima tudi majhno nogico, trenutno Cicibanove čeveljčke št.18, samo mislim, da bo treba kmalu v šoping. Ko pomislim na cene me pa itak ...Shooshoos copatki so vsaj za nas zakon, Je imela že S številko, zdaj ima pa L. Res so špica. Vilma tudi jas sem kak dan nazaj pomislila nate, še posebej ko se nisi nič javila na RR, sem si rekla, madonca pa ja ni šla že v P? No pa vidim, da si še v enem kosu. No, če si res želiš v Rim za konec tedna, bom pa s petkom začela pesti držat, prav.
No čist na kratk sem se pofočkala, mrbit še kaj pošpegam nazaj in kako rečem, če ne pa jutri. Lupčka vsem!

in tile
. Ah sem res šuhomanka
No, da se dobiti tudi ceneje, cicibanovi sicer ne, npr. v massu pa. Mi smo imeli ful srečo, ker smo ravno na popuste naleteli in smo dobili oreng čevlje za 20 evrov.
. Naš Lan ima pri svojih še ne 15-ih mesecih že za 2 ogromni škatli cot. Sem jih ravno v nedeljo oddala prijateljici, ki konec meseca pričakuje fantka.
Saj ga čist podpiram, samo to pomeni, da grem spet v službo.
in hitro odditi. Saj ko vidiš kako otrok uživa med sovrstniki ti je prec bolj toplo pri srcu. Ciciban ima pa res kar ene par modelov lepi oz. kjut čeveljčkov. Naja sem šla glih včeraj v Massa in me je skor kap. Našla sem ene supergice za 34 eu, ostalo je pa od 45 eu dalje.
; redno vas prebiram in čakam, kdaj bo kakšen meeting v Lj., da se pofočkam; jasno, opcija je samo popoldne - zaradi službe.
pa pobožajte svoje bušije