Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,zdaj bom pa najbrž morala še malo angleščino ponavljat
.julci,kdaj pa imaš ti zdaj naslednjo posvetovalnico,midve jo imava 11.6-upam,da do takrat dobiva kakšno kilco gor
...ostale konzerve tud lepo,lepo pozdravljam.....
navdušen,ko ga pošljem ...posledično tega je,da itak domov prinese več kot naročim
...jaz gleda,da kej prišparam,on pa
...uživaj te posebne trenutke!!!
-pa še ene 2× sem morala mojega orng dregnt,da se obrne,ker je tako fajn ležat na hrbtu in požagat vse smreke v bližni in daljni okolici
.Ponavadi,ko začne jamrat,ji jaz kar dudo vtaknem,jo pol itak ven vrže,dojima se pa midve ponoč že več ne..ne vem kako dolgo,bi morala it nazaj pogledat
-pa res hitro beži čas,da take stvari pozabljam...no se včasih zgodi,da se pa čist zbudi in takrat pač ne kompliciram in jo pristavim,ker pa moje zize niso več navajene nočne,rabijo nekaj časa,da se zbudijo in odprejo ventilček
kliknite na okvirček pa si poglejte,sam lulat pojteprej,da se ne bo katera od smeha polulala.