|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4 tedne
16.3.2008 18:15:15   
Anay
ja. Stari smo 4 tedne pa smo že prehlajeni. Verjetno od ta večje ker je v vrtcu. Nosek je zabasan jaz pa ne vem če lahko uporabim še kaj drugega kot spiranje s fiziološko invatko. A lahko uporabim respirator( se ga ne upam ker je menda prenasilen za te male noske)? Prosim za nasvet ker se zelo težko dojiva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4 tedne
16.3.2008 18:21:21   
ULLA K
Tudi naš je bil prehlajen pri 4 tednih. Po nasvetu P smo 1x na dan našpricali nos s sterimarjem in uporabili ROTHov aspirator, s katerim z ustim potegneš smrkce ven... čez dan pa smo po potrebi čistili s fiziološko in vatko.

Pa inhalacije s kamilico - v lavor, pa oba pod rjuho... pa pred spanjem pa lonec kuhanih kamilic pod posteljo!

(odgovor članu Anay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 4 tedne
16.3.2008 18:49:13   
vaney
mi mu nos čistimo z baby vacomom, ki ga priklopiš na sesalec in mu vse lepo potegne ven, pred uporabo pa uporabiš fiziološko.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 4 tedne
16.3.2008 18:51:42   
Lunc_a
baby vac

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 4 tedne
16.3.2008 20:32:47   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K


Pa inhalacije s kamilico - v lavor, pa oba pod rjuho... pa pred spanjem pa lonec kuhanih kamilic pod posteljo!


Kako si to mislila?

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 4 tedne
16.3.2008 21:11:06   
bskrle
Če je tako občutljiv dojenček, boš morala ta velkega izpisat iz vrtca. Nam se je to zgodilo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 4 tedne
16.3.2008 23:12:03   
maja&m
Anay-Mi smo pa en mesec stari in se nam je isto zgodlo.Morda še huje. Tavečji je najbrž gripo prebolel (tako je rekel pediater),pa ne vem,če se mala ni od njega kaj nalezla. Začelo se je z zamašenim noskom. Pa tudi baby vac ni pomagal dosti,ker čisti kar je v nosku (mogoče še kaj dlje). Smo nosek "pozdravili",pa se je "reč" prestavla nižje-na kašelj. Reva je tako kašljala,da se je davila zraven.Bruhala mleko in gnoj. Da pa mera še ne bi bila polna,je (najbrž) od AD3 kapljic še drisko dobila. Namesto grami gor-so šli dol. Pa nas je zdr. kar v bolnico poslal.Smo morale notr ostat. So ugotovili da je neka viroza. Nosek so ji čistili z aspiratorjem in fiziološko. To je šlo ene svinarije ven. Zgleda pa tako mučilno,da je joj. Cevko ji porine čez nos takoooo daleč,da mi je šlo kar na jok. Samo pomagalo pa je (za malo časa). Potem pa je še imela inhalacije s fiziološko. No čez noč sva notr ostale,potem pa so naju poslali domov. Ni še dobro,je pa malo bolje.
Aja,obvezno otročku dvigni vzglavje. Lahko knjige podložiš ali kaj drugega.Da lažje diha. Preverjeno-pomaga. Drugače pa vama želim,da tudi čimprej okrevata.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?