Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bi tudi jaz dala fotko moje žoge, pa je dragi neki računalnik razstavljal, pa nič več ne dela! Mogoče čez vikend.
. Pobožaj pikico.
cesta in siol.
A ma katera kak muštr za pritožbo na račun. Ker to, da se povezava ne dela vsaj 4x na teden ne mislim več gledat.
, samo piskam in basiram. Počutim se pa kot da bi šla čez multipraktik.
Mali je pa včeraj pogruntal novo foro. Gledava knjigo z živalmi in prideva do jastrebov, pa jih pokaže in reče teta
Sem si mislila ok, najbrž je malo pomešal, ampak čez 10 minut pri isti sliki spet isto, in pri R,... Pol gremo pa v trgovino in srečamo sosedo in jo pokaže in reče teta
, pa sem tako upala, da ne gre po mojih stopinjah. In seveda vse kar sem rekla za testirat in so testerje imeli: polenta, ješprem, prosena kaša, banane, breskve, marelice, jagode.... ma nam naštevala. saj kar nekaj alegenov pa niso imeli. Pa saj je tako vseeno ker moramo biti tako sami detektivi. No pa spet sam jamram. Sam sem povedala, da naja ni bilo, da ne boste mislile, da se ne bom več oglasila. Če bom le zmogla (zaradi brihanja) in časa s bom oglašala.