|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREVIJALNA TORBA
18.3.2008 9:17:08   
mišeka2
Živjo dvojne, trojne, ... mamice!

Počasi že nalagamo na kup vso opremo, ki je potrebna za prihajajoči družinski članici user posted image , vendar pa se je malo zataknilo pri nakupu previjalne torbe. V bistvu pojma nimam, katero bi kupila, saj bi rada noter dala vse kar je potrebno (za dva seveda), ne pa seveda spet preveč neuporabnih stvari user posted image . Katere imate ve? Ena prijateljica mi je svetovala, da naj raje kot mehko kupim trdo torbo. Nisem pa za nahrbnik varianto.

Kakšen nasvet?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREVIJALNA TORBA
18.3.2008 9:26:44   
soni
od ABC designa je večja, mi vanjo spravimo vse za dva. Pa še na voziček se da pripeti.

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PREVIJALNA TORBA
18.3.2008 10:06:21   
VALČA
Jaz sem nekaj časa uporabljala nahrbtnik, pa mi ni bilo preveč všeč, saj je bilo po uporabi vse ostalo precej zmečkano, saj ponavadi nimaš časa vse lepo zlagati ven pa spet noter, ampak na hitro potegneš ven.... saj vemo kako to gre. Sedaj pa imam trdo torbo z dvema predaloma in je ne bi zamenjala za nič na svetu. Če gremo kam dlje, da moram vzeti več stvari s seboj pa dam potrebno hrano in stekleničke v košaro ali pa navadno darilno vrečko, saj v torbi za vse res ni dovolj prostora.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PREVIJALNA TORBA
18.3.2008 10:16:25   
mišeka2
IZVIRNO SPOROČILO: VALČA

Sedaj pa imam trdo torbo z dvema predaloma in je ne bi zamenjala za nič na svetu./quote]

Za katero torbo pa gre to (firma)?

(odgovor članu VALČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PREVIJALNA TORBA
23.3.2008 9:11:27   
Klaudia
Pojdi pogledat v Kipling. Imajo ogromne torbe, ki so namenjene prav za previjanje. Zraven dobis tudi previjalno podlogo. Ima dva predalcka za steklenicko (termo izoliran), mrezast predalcek za plenicke. Zraven pa se dva notranja in dva zunanja zepka.

http://www.ebags.co.uk/kipling/new_baby_bag_l/product_detail/index.cfm?modelid=62425

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišeka2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PREVIJALNA TORBA
23.3.2008 15:09:48   
VALČA
IZVIRNO SPOROČILO: VALČA

Sedaj pa imam trdo torbo z dvema predaloma in je ne bi zamenjala za nič na svetu./quote]

Za katero torbo pa gre to (firma)?


Hm, zdaj si me pa dobila - dala mi jo je sestra, katera jo je dobila za novoletno službeno darilo od ene tuje firme, izdelovalca pa ne najdem pa če jo obračam na vse strani. Podoba je torbi, katere vidiš na e-povezavi, ki jo je dala Klaudia s to razliko, da ima pokrite tudi dodatne sprednje predale, katere ponavadi uporabljam za dokumente, ključe, robčke, dude,... Čeprav se mi zdi tista Kiplingova torba  precej zasoljena in ne vem če bi jo kupila za tak denar. Bom v prihodnjih dneh malo pogledala na spetu in če kaj najdem ti javim. Lp,

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?