Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bo v petek star 3 mesece in je na 3 do 4 ure po 160 ml. Kakšno rundo poje tudi manj, vendar ne vedno.Je pa Novalac proti polivanju, ki je bolj gost. Sicer sem bila tudi jaz že malo zaskrbljena, ker je še dober teden nazaj jedel navadni Novalac in to na 4,5 ur po 120,130, včasih pa tudi manj.
Aha, dajala sem mu Aptamil, zaradi pikic po obrazu sva šla na Bebo - hipoalregijsko (da sem zamenjala tudi proizvajalca), po tem je bolj lačen, zdaj pa nameravam iti na Pregomin, ker ni s pikicami zboljšanja. Za poskus, saj imava teste za alergijo šele aprila. Hvala za odgovore. Lp
.V posvetovalnicah je vedno tako če ni po standerdih, jih kaj hitro zmoti tudi meni je rekla pa sem primerjala zapiske od prve hčere ki naj bi se "normalno" razvijala pa sta pili kar skupaj samo da je druga v istem času zrasla z 5cm prva pa za 3,5cm,kilaža pa je bila razlika za dobre 300g v istem času.Če je lačen je pač lačen
.