želva
|
nian, pri nas je isto s kengurujčkom.Mora gledat v svet,kot ti praviš.Če jo imam k sebi se pa dere.Je pa nimamo dosti notri, mogoče sem jo do zdaj imela ene trikrat za 15min. Pri nas tud sneži , pa tako je bilo fino včeraj. Naša mala pa ful opazuje-ko pride kakšen nov ga vedno prečekira,čist resno ga premeri od glave do nog, mal gleda, šele potem se začne pa smejat.Pa ful vriska, najrajši pa se pogovarja sama s sabo v ogledalu ali pa če ji pokažem njeno sliko na računalniku, se ful sama sebi navihano smeji.Veselo prijema stvari, glavco skoz sama nosi in je sploh noče imeti več naslonjene.Uglavnem tako se lepo razvija in hitro, čas kar beži. Jaz pa resno razmišljam, da bi si kupila drug voziček.Imamo enega Haberkorna,trikolesnik, košara, vse iam kar sem si želela, ampak je tok štorast za vozit.Pa težak ko hudič.Sem probala enega od kolegice-hauck pa je pol lažji in tok okreten da ga lahko z eno roko vozič.Mojega ni šans, pa še če hočeš zavit moraš fajn potisnt.Sam kaj ,ko tega v trgovini ne moreš sprobat.Tam po ploščicah in prazni so vsi enako okretni.Vrjetno bom zamenjala, ampak potem ko tamala ne bo več v košari in bova uporabljale le športni del, ker vse še enkrat kupovat se mi zdi pa mal mim. Jaz pa ne vem kaj bi danes počela, kakor je slabo vreme ostanem brez idej, dan se tako vleče
|