|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 15:07:07   
Ursi2
Živjo, punce
Imam eno vprašanje. Danes ponoči sem začutila, da me desna dojka precej boli, sploh po desni strani od bradavice proti pazduhi. Vendar se nisem posebej ozirala, ker pač zjutraj imam vedno zelo polne in sem mislila, bo že bolje. Sedaj pa me majn boli, vendar sem prej opazila rdež flek in malo zatrdline na tem delu. Danes ponoči pa sem se zbudila in sem bila čisto mokra, tako sem švicala, po drugi strani pa me je zelo zeblo. Pa sem šla in vzela lekadol in je danes čist ok. Ali je imela katera tudi take težave. Takoj po tem, ko sem opazila rdečico sem si zmasirala dojko in si dala gor tople obkladke. Je malo bolje, vendar sem še vedno zaskrbljena. Ali lahko normalno naprej dojim ali ne,.....

Prosim vas za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 15:25:21   
Anonimen
Šibaj pod tuš in z zeloooo vročo vodo masiraj in izčrpaj mleko, kolikor se da, kljub bolečini.

Imaš najverjetneje mastitis. Verjetno si imela povišano tel. temperaturo. Če jo bo spet imela boš morala k zdravniku po antibiotike.

Poskusi otroka pristavljati samo na obolelo dojko, čimvečkrat in tako, da bo z bradico obrnjen na boleči del (da stimulira tiste žleze).

Upam, da boš kmalu bolje.....

(odgovor članu Ursi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 15:58:06   
tojeto1
Točno tako!
Čim večkrat masiraj dojko pod vročim tušom in takoj po tuširanju pristavi k dojenju. Pa bo šlo. Verjetno bo malce bolelouser posted image , vendar le pogumno, saj bo steklouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 16:11:40   
anja7
Ursi2; se strinjam z obema - men se je tud to zgodil. Sam z razliko od tebe, sem se jaz zraven še ful ful slabo počutla. Zjutri ene dve urce nism mogla čist nič. Še Tilna nism mogla previt, kaj šele da bi ga crkljala. Pa vročino sem mela. Joška me je pa tko bolela, da sem mislila, da se mi bo zmešal. No, pol sem si jo pa res s ful vročo vodo zmasirala, pa s tea tree kremo od justa sem si jo namazala, pa s pumpico sem si mleko črpala,pa malega non stop na to joško pristavljala...No in pol je kr zginla zatrdlina, pa ene dva lekadola sem tist dan pojedla, pol sem bla pa dobra. Če ti pa to ne bo pomagal, pol pa hitr do zdravnika.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 20:03:22   
gruška
Tudi meni se je to zgodilo pred enim mesecem (bolečina in rdečica, zatrdline pa ni bilo), pa ni bil kriv mastitis, ampak veter ... En dan pred tem sem bila na zelo dolgem sprehodu, ful je pihal veter in me je očitno prepihalo... Dojila sem kljub bolečini normalno, na obeh dojkah, pod vodo sem si masirala, čez dva dni sta izginili in rdečica in bolečina ...

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rdeča in boleča dojka
18.3.2008 20:25:42   
thumbelina
Jaz sem se rešila brez antibiotikov in sicer mi je pomagalo samo eno. Najprej sem tud samo nekaj masirala pod toplo vodo pa ni bilo bolje. POtem pa sem zbrala pogum in šla pod tuš, usmerila tuš s hudo vročo vodo (pazi da se ne opečeš!!!) na obolelo mesto in stiskala kot nora. Bolelo me je kot hudir, jokala sem zraven tako me je bolelo, ampak sem vztrajala dokler ni dobesedno špricnilo ven iz bradavice. Takrat se je zamašeni vod odmašil in od takrat sem bila ok. Otroka redno pristavljaj, počivaj, čim več vitamina c in lecitin (dobiš v lekarni). V glavnem meni otrok voda ni mogel odpreti ni dovolj močno potegnil, tako da sem morala sama v akcijo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?