|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
18.3.2008 14:31:27   
ada2
no, pa še novo stran odprem, ko sem glih na poteziuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.3.2008 14:41:26   
petarda
Pravkar od G in je potrjena.

user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.3.2008 14:42:42   
petarda
petarda za kdaj v aprilu si ti rekla, da ne moreš na srečanje

zadnje 3 user posted image  tedne ... in prva dva v maju user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.3.2008 14:47:21   
Nej1
Hvala lepa punce! Upam, da se bo vse lepo odvijalo in bomo res zibali konc oktobra.

Ja Ada kako pa si ti vedela?????

Petarda tebe še čakamouser posted image .
Me pa nekaj zanima koliko si stara, nekje prej sem zasledila, da še niti trideset, pa sem vedno mislila, da si starejša od meneuser posted image - ne vem zakaj.
Aja pa koliko je stara Nina?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.3.2008 15:20:16   
petarda
Me pa nekaj zanima koliko si stara, nekje prej sem zasledila, da še niti trideset, pa sem vedno mislila, da si starejša od mene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš, kaj user posted image user posted image user posted image ..zakaj pa bi bila jaz starejša od tebe ??? user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
18.3.2008 17:25:56   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Nej1

Dobro jutro!
Pravkar od G in user posted image  je potrjena.
Rok 30.10.2008- noč čarovnicuser posted image .

Zdaj pa ne vem kaj se naj k nosečim oktoberkam vpišem ali novemberkamuser posted image . Jaz bi šla raje med novemberke spet.

Mogoče boste pa praznovali tako kot mi, 1. novembra user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.3.2008 18:14:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG user posted image

JA, sem ga danes dobro občutila tam na vešem koncu user posted image

Potem pa pridemo nazaj v MB, pa sonček in nikjer nič belega..... user posted image

V glavnem, dolenjci, vaše račke na Otočcu bo treba malo nafutrat, so čisto prestradane user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.3.2008 18:15:01   
*bubi*
Dobro jutro!
Pravkar od G in user posted image  je potrjena.

user posted image user posted image user posted image  Nej! Pa srečno do konca user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.3.2008 18:15:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me pa nekaj zanima koliko si stara, nekje prej sem zasledila, da še niti trideset, pa sem vedno mislila, da si starejša od mene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  veš, kaj user posted image user posted image user posted image ..zakaj pa bi bila jaz starejša od tebe ??? user posted image

Od mene pa si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za en teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.3.2008 18:39:23   
NinaŠ
Nej čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image waw super. Želim ti lepo nosečnost user posted image

user posted image 25... ...naslednjih nekaj let user posted image user posted image user posted image user posted image p.s. drugače pa - okroglih kristusovih let user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.3.2008 18:41:33   
catja2
Nej čestitammmmmmmmmmmmmmmm, nisem vedela, da kaj načrtuješ user posted image user posted image

Ada o menjavi razmišljam, ker samo sedimo na tem bregu in čakamo na boljše čase; za boljše čase pa ne mignemo s prsto, ker nam niti tega ne omogočijo in smo že vsi po vrsti čisto obupani; da ne govorim kako nas pri denarju vedno bolj okoli prinašajo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
18.3.2008 18:41:45   
NinaŠ
Sneg user posted image user posted image user posted image pri nas je dež user posted image in razmeroma mraz user posted image

Ana, veš jaz bi ti tudi svetovala, da imaš Pio kak mesec ali dva doma user posted image , da pridete k sebi in se povornk okrepite. user posted image user posted image user posted image user posted image da boste čimbolj zdravi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 612
18.3.2008 18:43:19   
catja2
mi smo pa danes šli do drugega P glede Jakovega stanja... Še vedno se mu ni zacelila rana od lanskoletne operacije; naše P to itak ne bi zanimalo in smo poiskali drugo mnenje in jutri izvemo kako naprej; ampak imam občutek, da smo spet na začetku muke... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 613
18.3.2008 18:43:23   
NinaŠ
Pri nas nič posebnega.... ...v službi imam čistpreveč dela user posted image , tako da domov hodim totalno utrujena in se mi ne ljubi PCja niti prižigat....

...ajde grem večerjo naredit. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.3.2008 19:13:16   
Nej

Hvala še enkrat

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nej čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image waw super. Želim ti lepo nosečnost user posted image

user posted image 25... ...naslednjih nekaj let user posted image user posted image user posted image user posted image p.s. drugače pa - okroglih kristusovih let user posted image

Se mi je zdelouser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.3.2008 19:18:18   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

mi smo pa danes šli do drugega P glede Jakovega stanja... Še vedno se mu ni zacelila rana od lanskoletne operacije; naše P to itak ne bi zanimalo in smo poiskali drugo mnenje in jutri izvemo kako naprej; ampak imam občutek, da smo spet na začetku muke... user posted image user posted image user posted image

Kaj si šla z kartoteko k drugemu P? Kaj si pa naši rekla? Takšne stvari zna zamerit.
Konc koncev pa tako in tako vseeno v glavnem, da bo J čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image .

Petarda brez zamere, tako sem bila vse skozi prepričana. Pa res ne vem zakaj, po čem sem to sklepala.
Ti Bubi pa si še mlajšauser posted image . Pa kaj je z mano. Sem mislila, da sem jaz med najmlajšimiuser posted image user posted image user posted image

Tinnci tudi na to sem takoj pomislila, da še lahko rodim 1. novembra. Pa kaj, v glavnem, da bo zdravuser posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 616
18.3.2008 19:20:10   
Nej
Aja pa staro geslo sem našla. Tako, da bom zdaj imela v službi novo, doma pa staro- bo to močno narobe???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.3.2008 19:53:48   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V glavnem, dolenjci, vaše račke na Otočcu bo treba malo nafutrat, so čisto prestradane user posted image user posted image user posted image

Kaj si pa ti počela v naših koncihuser posted image   Pa ne da bi prej povedala, da bi se lahko na kakšni kavi vsaj za par minut dobili.-

< Sporočilo je popravil jana26 -- 18.3.2008 19:54:40 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.3.2008 21:46:55   
Urša
Čestitke Nej! user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost! user posted image  Nič nas ne bo motil tvoj nick, jaz še opazila nisem.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.3.2008 7:10:46   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image je kuhana user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 620
19.3.2008 7:12:45   
NinaŠ
Petarda lep tobogan user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.3.2008 7:32:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj si pa ti počela v naših koncihuser posted image   Pa ne da bi prej povedala, da bi se lahko na kakšni kavi vsaj za par minut dobili.-

Ampak res!!! user posted image user posted image user posted image   ... Pa če nebi zmeraj tako dvoumnih SMS-jev pisala, bi bilo tudi dobro! user posted image user posted image user posted image  ... Recimo, da bi napisala...imam opravke v NM, si za kavico?....bi bilo to taaaako težko? user posted image   ...Meni je pa ful žal, da se nisva videli!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.3.2008 7:33:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda lep tobogan user posted image

Vidim, da redno čekiraš maile! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.3.2008 7:34:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.3.2008 7:36:05   
petarda
Ada o menjavi razmišljam, ker samo sedimo na tem bregu in čakamo na boljše čase; za boljše čase pa ne mignemo s prsto, ker nam niti tega ne omogočijo in smo že vsi po vrsti čisto obupani; da ne govorim kako nas pri denarju vedno bolj okoli prinašajo

Držim pesti za boljšo službo..ampak danes je res user posted image  tako najtiuser posted image

Kje pa je naša Naty zadnje čase? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?