Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz česa podobnega še nisem videla. V ponedeljek zvečer (ko sem spraševala na forumu) je bila pikasta samo po nogicah, zjutraj pa cela zabuhla, pika pri piki (velikost graha). Srbelo jo je, spraskala se je do krvi,.... Takoj so naju poslali v bolnico. Dobila je infuzijo, vzeli so ji kri, vodo, blato. Staje se je samo poslabševalo, zato so ji zvečer dali dve injekciji, da je sploh lahko zaspala. Zjutraj je bilo malenkost boljše (izpuščajev še vedno enako, ampak malo manj živo rdeči). No, danes je bila že precej boljša, ampak z nekaj novimi pikicami in upam, da se ne razširijo. Toliko na kratko. Ob Neji sem bila skoz (tudi ponoči). Mi je moj pripeljal blazino, da sva "spali", ker Neja niti pod razno ni hotela spat v posteljici. No, zdaj pa že od 18ih drnjoha v domači postelji. Še enkrat hvala
Saj v takem kaosu sploh nisem vedla, če sem odgovorila na vse sms-je.
Mislim, da sem.
. Potem pa spat...po dveh skoraj prečutih nočeh bo kar pasalo.
. Uboga pikica! Upam, da ugotovijo, za kaj gre in da se ne ponovi več. Imaš kako fotografijo izpuščaja?
. Mi bo kar žal, ko bo treba it
Ji prav zavidam.
. V bolnici pa nisem imela fotoaparata.