|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na učne ure
25.3.2008 13:02:10   
JAM
Spoštovani,

z veseljem prebiram vaše nasvete in predloge in z veseljem opazujem, da se soočamo z enakimi težavami. No vprašanje pa je, ali ste morda kje zasledili, kam bi lpoleg predavanj, ki jih pripravljajo v šolah ali raznoraznih delavnicah, lahko šli na posvet, tako z otroki, kot mož in žena, torej mamica in očka. Včasih se mi zdi, da pomoč ne bi bila odveč.

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 6:50:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na učne ure
25.3.2008 14:31:46   
Jančika_
V Celju je tole: http://blizina.si/ 

Samo meni je zaenkrat uspelo zamuditi vsa predavanja za staršeuser posted image , tako da ne vem, kako zadeva zgleda. Moj mož je šel enkrat, ko je bilo predavanje v našem vrtcu, in je bil zadovoljen.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 6:50:56 >

(odgovor članu JAM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam na učne ure
25.3.2008 20:23:29   
Gina
Ne vem, če sem te prav razumela. Lahko ti napišem ali pa komu drugemu, ki je morda v tovrstni stiski, kam se lahko obrnejo starši, ki imajo doma težave s svojim otrokom, pa jih ne znajo rešiti sami. Odlični ljudje se mi zdijo tukajle, včasih priredijo kakšna predavanja za učitelje in ne morem se bolj strinjat z njimi, imajo veliko prakse in dobrih nasvetov, tako da sem enkrat na predavanjih vzela njihov tel., za ene starše, ki so želeli priti z njimi v stik:

Svetovalnica za vzgojo otrok (nimam naslova, so pa v Jaršah, v Ljubljani) 01/54-14-323, tukaj zraven imam napisano, da delajo na tem telefonu ob tor. in čet. med 16.00 in 18.00 - upam da še veljajo ure)

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.3.2008 6:51:19 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam na učne ure
29.3.2008 14:20:25   
JAM
Pozdrav,

hvala za nasvete. Namreč sama imam dva fanta ( en 6 let, drugi 18 mesecev, no pa ja še tretji se bliža štiridesetim letom ). Pa saj nič groznega ali hudega, ampak včasih pa bi rada kakšno strokovno pomoč, čeprav kakor sem v stiku z ostalimi starši, se prav vsem enako dogaja. Sploh pa šestletnikom, pa štirideset tudi.

Lep pozdrav


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?