Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sva bila pri p. in mu je slišala rahlo piskanje v prsih in malo rdečo grlo ima.Tam sva mogla delat inhalacijo se je revež takooooo jokal -kot da se bori za življenje(je sestra rekla)si ne moreš mislit kako je močan taki malček.No po inhalaciji pa ni več slišala piskanja in je tuhtala ali mu naj da pumpico za domov-pa me je taka groza obšla da me je kar streslo-je p. to videla in rekla da naj še jutri pridema na inhalacijo in bo pol odločla če rabi pumpico ali ne.Tak da sem prišla domov čisto potna od vsega napora,no serviser mi je končno pripeljal sušilni stroj in sem plačala 35€-hvala bogu.Pol v salonu sem pa taki šok doživela kot še ga nisem nikoli-včeraj sem eni študentki iz Nemčije delala pramena po celi glavi (je kolegica od moje stranke in ker so se ji njena pramena dopadla je želela prit k meni)no ko sva končali je bilo SUPER,OK.Danes pa prideta nazaj-da hoče met denar nazaj ker ni zadovoljna
sem se že razjokala in možu celo rekla da ne bom več delala-če me lahko taka opica z tira vrže in ponižuje-res sploh mi ni več za it v salon -pa kaj si bodo te stranke mislile ko so bile tam
. Stranke so pa videle, da je bila čisto OK, tako se ne zaradi tega nažirat. Se mi pa zdi, da je delo z ljudmi najtežje... 
...ker liker bbo počakal na boljše čase
...