Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:01:16
|
|
|
|
benika
|
Maja ali junija enkrat.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:03:16
|
|
|
|
pikapolona2
|
če ne ugovarjaš v roku 15 dni dobiš potem nakazano v 30 dneh od konca roka za ugovor....a sm zakomplicirala.....skratka če ne ugovarjaš 45 dni od prejetja. Tko sm jst razumela drobni tisk. JSt sm danes dobila...pa dobim nazaj...tko da mislim da ne dobivajo samo tisti ki morajo doplačat.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:06:50
|
|
|
|
HuAnita
|
A niso včeraj prii Odmevih rekli, da bodo že danes zjutraj v nabiralnikih? (bilo je mislim da rečeno, da bodo po polnoči prvi zavezanci že dobili odločbe... - ali pa so milsili, da jih bodo takrat poslali in s tem je zanje opravljeno....=
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:08:50
|
|
|
|
Maleal
|
Kolikor sem jaz zasledila (mislim, da je bilo povedano pri poročilih na TV), bi naj tisti, ki uveljavljamo vzdrževane člane, dobili odločbe v drugi partiji - torej maja! to ne bo držalo,ker jaz dobim danes in uveljavljam družinske člane.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sm šla na kavico z vido, pravi da bom šele maja dobila , kul, še en mesc lahko zapravljam .
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: benika Evo, dohodnine so v kaslcu, ampak moje ni vmes, čeprav mi je dacarka Vida napisala, da je bila včer poslana A zdaj se pa še laže? Saj jo ne prinese Vida v tvoj kaselc, ampak poštar. In pošta ima sedem dni časa, da ti pošto dostavi.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:16:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz pa ne najdem, kam vpišeš DŠ, da izveš, kdaj dobiš dohodnino.... Vida pa molči.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:18:13
|
|
|
|
taja27
|
jst sm jo dobila ... v rit nej grejo ... drago moram plačat, ker so mi jo oni izpolnili
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:19:48
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Jaz pa ne najdem, kam vpišeš DŠ, da izveš, kdaj dobiš dohodnino.... Vida pa molči. ja tam vpiši davčno številko, kamor vpišeš vprašanje no, jaz sem včeraj namesto davčne številke napisala "DŠ" sem pa jaz danes dobila odločbo. nazaj dobim celih 61,65 €! jeeeeej... nakazano pa naj bi bilo 19.5. možu, ki mora pa full nazaj dobiti, pa bodo poslali šele 9.5. pras***
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 10:23:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Vidiš, toliko o IQ, nič od njega pri meni!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:13:56
|
|
|
|
Dadi
|
Oh Vidica Vidica...sem jo vprašala če bi kavico in ona odgovori: Ne pijem in nimam nič proti če pijejo drugi. Ne pozabite: kdor veliko spije, ga zvije..
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:21:47
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: srki Splišni, mogoče je tako sklepala ja, ker moj ima tudi otroka v olajšavi, pa bo dobil kasneje. Ampak zaenkrat je res čisto pri vseh tako. Tudi tukaj v službi, ko smo vnašali. Šit. Sodelavka, ki pa nima otrok, je tudi vpisana da dobi maja. Mater, zdaj pa komaj čakam, da pridem domov, ker res ne vem, ali smo zdaj tisti, ki smo na nuli in plačamo, al kaj. Glih še tega se mi manjka. A kredit lahko vpišeš, pojma nimam, kaj vse sem zamudila.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:22:52
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Kolikor sem jaz zasledila (mislim, da je bilo povedano pri poročilih na TV), bi naj tisti, ki uveljavljamo vzdrževane člane, dobili odločbe v drugi partiji - torej maja! to ne bo držalo,ker jaz dobim danes in uveljavljam družinske člane. Sem malo potolažena zdaj.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:30:51
|
|
|
|
taška30
|
Meni je Vida včeraj rekla, da so mi jo poslali, v nabiralniku pa nič. Mi gre pa na živce, če bom jaz dobila sedaj, mož pa šele maja, ker sva nekaj 'mutila' z družinskimi člani (tisto, ko smo pošiljali januarja), pa sem mislila, da bom preverila če je vse Ok, drugače se pritožim. Samo kaj ko bomo njegovo videli šele maja, jaz se moram pa pritožit zdej'!? A je kdo razumel kaj sem hotla povedat?
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:32:33
|
|
|
|
srki
|
Približno . Sem jaz tudi lani nekaj mutila, pa zmutila tako, da je moj plačal. Nisem vedela, da ga je enkrat prijavil že med letom se pravi, da mu manj davka pri plači trgajo. Pa ker ne ve, kaj dela, je ratalo, kar je .
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 11:50:49
|
|
|
|
emaa
|
Dobim maja, moj verjetno tudi, oba dobiva nazaj, upam, da v skladu z najinimi izračuni.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 13:58:59
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vida malo smrdite. Morate razumeti, da nisem fizična oseba. Žal moram reči, da ste vi verjetno tisti, ki ne dišite. dobro me je O huuudooo!!!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 14:03:26
|
|
|
|
nejcko
|
Meni je Vida včeraj rekla, da je bilo odposlano in danes sem res dobila Dobim pa kar lep znesek nazaj , otrok pa nimam v olajšavi, ampak ju ima mož, on pa je na vrst maja, je rekla Lepa naša
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 14:10:35
|
|
|
|
anitaz
|
Ampak tale Vida ima odgovor na čisto vsako vprašanje
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 14:11:58
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vida malo smrdite. Morate razumeti, da nisem fizična oseba. Žal moram reči, da ste vi verjetno tisti, ki ne dišite. dobro me je O huuudooo!!! Pejt se umit!
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 14:15:25
|
|
|
|
srki
|
Ko sem Vidi napisala, da me boli trebuh, mi je odgovorila: "Nisem zdravnica, zato bom raje tiho. Če dobro pomislim, nisem niti živa. Ko sem pa napisala, da sem noseča, pa je odgovorila: "To je najlepša novica dneva. Čestitam! mater sem otročja.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 15:18:26
|
|
|
|
Maleal
|
A ste vsi tisti dobili danes odločbe,ko vam je Vida napisala da boste?
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 15:52:57
|
|
|
|
cukr07
|
Zame in za mojga je Vida rekla, da so bile odločbe poslane včeraj, ampak danes jih še ni bilo v nabiralniku.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 16:06:57
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je rekla, da dobim danes in sem res, ne dobim veliko nazaj, samo 19 EUR, amapk važno je da ni treba plačat . Moj pa dobi ful nazaj, ker ima tud malega za vzdrž. člana, pa dobi odločbo šele maja , pa sma mislila, ta denar zdaj porabit pri nakupu sedeža, ah, bo mogu pa od plače dat .
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 1.4.2008 16:12:22
|
|
|
|
Naja31
|
Moj mož jo je danes dobil , jaz pa ne. Pa sem bila prepričana, da bo obratno, ker ima on del prihodkov iz tujine in so vsako leto full zamujal z njegovo odločbo. No, bo pa dobil nazaj skoraj 500 eurov, kar je super. Jaz pa tudi nekaj takega pričakujem.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.