Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. V torek sva imela oba z mojmu celodnevne odveznosti, tako da sva domov prilezla šele ob 8h. In mali naju je čakal do takrat, ker ni hotel zaspati.
No, v četrtek se je zgodba ponovila, s tem, da sme jest prišla ŽE ob 5.30 domov. U, sem zmatrana k. Neki se slabo počutim. Na rokah me sklepi in mišice bolijo. Sem čist hin.
je šel z prijatlom po dogem času na čaj, jest sem pa zapisnik pisala in printala slikice. JIn nismo od novga leta in se jih je kr nekaj nabralo, okoli 200.
A gre kera z avijonom? Jest sploh ne vem, kam bi šli. 
.......pa še Maša se mi tok hitr zbudi zjutri......sploh se ne morem naspat......ma kr neki......
za vse bolančke....
.
)
...nikol ni časa, al pa se pozabi....
A sploh morm omenjat, da se je Alen dru ko norc vsakič ko je vidu kako žensko v uniformi - zdravnico, sestro, čistilko...
.
da ji bo lahžje!
!
Vse najboljšeee!!! Upam, da boš zadela na lotu in da vaša bajtica zraste čimprej! Pa seveda veliko zdravja in ljubezni za tebe in tvojo družinico! (sorry za zamudo)
pozdravit, pol pa na spavanac.