Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 22:50:50
|
|
|
|
SOULatka
|
ne vem,kaj imava za rešit... nekaj že...me ne vidiš, se ne pogovarja z mano direktno, da bi me pri tem videla v oči...pa je isto, a ni? občutiš mojo energijo prek računalnika..to pomeni, da ni važno: fizično..
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.3.2008 23:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale forum je pa v zadnjih dneh postal tako duhoven da me je že kr strah. Vsi neki čutijo pa verjamejo pa... Eh... glavn da sem zadnja.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.3.2008 9:06:21
|
|
|
|
srki
|
A ta tema še ni končana?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.3.2008 20:15:43
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Tale forum je pa v zadnjih dneh postal tako duhoven da me je že kr strah. Vsi neki čutijo pa verjamejo pa... Eh... glavn da sem zadnja. saj prav..končno...je že čas, da se nekaj premakne tja kot se more
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.3.2008 21:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Tale forum je pa v zadnjih dneh postal tako duhoven da me je že kr strah. buuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.3.2008 21:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh... glavn da sem zadnja. Pa kaj se....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:13:54
|
|
|
|
SOULatka
|
dam ti veselje, da boš zadnja Mič.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:21:12
|
|
|
|
SOULatka
|
ok
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj mi pa veselje pusti...ceprav ne vem, kaj bom z njim...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:28:01
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj mi pa veselje pusti...ceprav ne vem, kaj bom z njim... saj, to je problem...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj mi pa veselje pusti...ceprav ne vem, kaj bom z njim... saj, to je problem... Kako to mislis?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:31:04
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zdaj mi pa veselje pusti...ceprav ne vem, kaj bom z njim... saj, to je problem... Kako to mislis? ker ne veš, kaj boš z veseljem Mič...grem jaz zdaj, daj mi še kaj na ZS napiši, da bom imela kaj za brat... flyfly
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.3.2008 20:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A že gres ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.3.2008 22:23:19
|
|
|
|
SOULatka
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.3.2008 22:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mi jezik kazes?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.3.2008 22:25:14
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj mi jezik kazes? ja a si boljš?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 31.3.2008 22:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 21:59:40
|
|
|
|
Shorty_
|
a sem zadnja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:11:06
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty a sem zadnja you wish
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty a sem zadnja A bi rada bila :)?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:14:55
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: shorty a sem zadnja A bi rada bila :)? Pozabi! Mič se tako bori za zadnjo mesto...mogoče pa ve, da zadnji bodo prvi
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka Mič se tako bori za zadnjo mesto...mogoče pa ve, da zadnji bodo prvi Sem ti povedala, da mi je vseeno....kaj naj z zadnjim mestom pocnem... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:39:41
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka Mič se tako bori za zadnjo mesto...mogoče pa ve, da zadnji bodo prvi Sem ti povedala, da mi je vseeno....kaj naj z zadnjim mestom pocnem... ? marsikaj!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:39:57
|
|
|
|
SOULatka
|
v žep ga lahko daš npr.
|
Varne škarje za striženje las otrokabeeAli misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?Da (
55%)

Ne (
41%)

Ne vem (
4%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!