|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
6.4.2008 8:07:00   
Kalina
Oj!

Vse vas prav lepo pozdravljam!!!

Dolgo me nic ni bilo naokol, sam smo ful naspidirani in mobilni. Mamo trenutno probleme z luliko, ker smo ugotovil da ima K zarascene sramne ustnice in v petek smo bili pri G, in so ji dal kozico narazen, zdej je bolj boga ker jo vse boli in pece.

Drugic mal vec napisem, trenutno nimam cajta!

bodte fajn!
user posted image
Aja Mariji in meni zelim vse najboljse!!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
6.4.2008 15:04:55   
MarijaPo
Zivjo,

nalezla sem se od Igorja in sem dokaj povozena ta vikend. Igor je sel na praznovanje svojega rojstnega dne k svojim, jaz pa doma sedim in sem tecna.

Tukajle je fotka mojega darila Igorju (gre za remake plisastega pujsa, ki sem si ga pred 8 leti kupila in ga ima Igor zelo rad, ime mu je Gica - **** Gica, skratka, tale na sliki je kopija tistega, ki ga izdeluje nemski Nici, delala sem ga 1,5 meseca, ker je bil precej velik siviljski podvig) in Igorjevega darila meni (za moj rojstni dan), gre za siviljsko lutko (poimenovala sem jo Magda), majca pa je rezultat danasnjega odvecnega casa.

user posted image

Kalina - glih danes sva z Igorjem mislila nate in kako ti kaj gre brez dragega. Me veseli, da ste zrihtali malo Kalino, to je zdaj zihr bolj easy resit kot recimo ko bo v puberteti.

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.4.2008 11:35:50   
mojsoncek
Dan! Kaj imamo strajk proti novemu delovnemu tednu? user posted image

Marija, ti si pa tako zelo pridna! Zaupaj mi svojo skrivnost! Kako ti uspe toliko sivat? Ah, fous sem ti ja... Drugace pa upam, da se hitro pocajtate! p.s. a potem s sexom ni nilo nic user posted image

mojca, pricakujem polno porocilo! user posted image

kalina, pozdravljena! Upam, da vama je s Kalinco dobro!

mah, saj nimam kaj napisat, razen to, da je bil bozanski vikend in da je spet.... ja ponedeljek... bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.4.2008 11:42:51   
tea
Pa smo spet na bolniški. Grega ima angino, tako da sva doma. Je kar zoprna zadeva, ker ima ves čas ekstremno visoko vročino. Je ves bogi, kar leži in dremlje, zraven pa ves čas nekaj stoka in jamra da ga boli. Je res revček, še ni bil nikoli tako bogiuser posted image  Imam pa občutek, da mu gre malo na bolje, ker ga že rianka zanimauser posted image  Zdajle čakava, da pride mami in me zamenja, ker moram nujno v službo nekaj potestirat. Sem jih danes "slišala" od šefinje, ker sem javila da sem na bolniški. Se moram malo pogovorit z njo v tej smeri. Kot da sem vesela, ker imam bolanega otroka. Mi je že zadnjič rekla, da ona ni bila za svoja otroka nikoli v bolniškiuser posted image  Jaša pa se zaenkrat še drži. Bomo videli če mu bo uspelo zdržati, ne da bi zbolel.
Imejete se lopo, tea

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.4.2008 11:51:03   
mojca75
tea - ja tole je res grozno da ti šefica teži, trkam trkam, pri nas so kar razumevajoči. če pa kdo kaj sikne, npr da on za svoje otroke ni bil nič doma, pa povem da nimam babi (mama in tašča servisa - ker še obe delata) pa pa je otrok moj in če je bolan je bolan in je treba zanj poskrbet in je (mojči) dokler ni zdravatudi ne dam v vrtec ker tam so zdravi otroci (hm, če bi še kdo drug tko razmišljal .- v našem vrtcu bi bilo tudi fajn!, pa pustimo to!)
Upam da nam sedaj nisem poklicala kake bolezni!

Mojsonček, bilo je popolno, mojči sploh ni niti vprašala za naju, prespala je CELOOOO noč, od 20.10 do 7.00 user posted image ! No za primerjavo, danes je 6x nekaj godla. Ma sej ne vem.
Pojedli so zajtrk,... fajn so se imeli.

popoldan naju je ati potem peljal na kosilo (obljuba dela dolg) in Mojči je kot velika punca sedela z nama za mizo, počakala na pico, pojedla svoj kos sama in bila prav dobre volje, midva pa ultra ponosna kolk veliko punco imava user posted image

Sicer pa, ja ponedeljek, dva dni sem sama  in mal bolj v gužvi! user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.4.2008 12:11:24   
mojsoncek
mojca user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
7.4.2008 13:15:12   
cofek
hello!

ja, ponedeljek in spet sem sama - tile vikendi tko letijo mimo nas, da kar ni res.
danes sta pa babi in dedi vzela Ažbeta in so se šli kopat v Laško - me prav zanima kako se bodo poštimali, ko je vsak navajen drugega reda user posted image ...no, bojo že...

jaz sem bila danes na masaži - sem koristila tisti bon in - predvsem auroraa - moram povedat, da gre za klasično masažo hrbta, ki traja cca pol ure, cene pa ne vem...

poleg tega sem spet zapravljala - sem kupila Ažbetu take bolj tanke športne hlače in majčko, pa kapo s šiltom sem dobila, pa U sem kupila majico in srajico..

pa ena gospa nam je prišla dvignit higienski minimum. Vas pa moram vprašat - če seveda mate koga da občasno pride malo popucat - a ste vedno zadovoljne z rezultatom? Jaz sem skoraj vedno malo razočarana, ker sem ful picajzlast človek kar se pucanja tiče in če ni čisto v nulo poštimano mam vedno kake pripombe. (Mogoče pa ko sam pucaš bolj vidiš rezultat, kot prej in pozneje...) no in pol tuhtam a se splača al bi rajši sama šla pucat user posted image

pa pravkar smo dobili avtosedež za Ažbeta in njegove all starke user posted image ...zdaj pa komaj čakam da oba prideta domov in pomerita stvari...

bravo mojca za prvo noč pri babici! glede gostilne je pa tako - večinoma če smo sami trije Ažbe lepo sedi pri nama in počaka, poje; če je pa zraven še kdo pol jih je pa polna gostilna in jih lovimo po vseh kotih...

tea upam da bodo antibiotiki čimprej prijeli in da boste morali Gregata spet loviti...glede bolniške - kaj pa vem - po moje je oba stranema hudo - tebi ker je otrok bolan in bi veliko rajši bila v službi z zdravim otrokom, šefici pa ker te očitno pogreša, če te ni v službi..tko je s pridnimi uslužbenci oz. sodelavci...

lp, t

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.4.2008 13:42:27   
puncica
Pozdravljene vse.
Dali skoz 50 letnico in vso vožnjo ki je pripadala zraveni in moram reč da sta kr vredu prenesla kljub temu, da je tavečja skoraj čist na cilju bruhalauser posted image pa no je mimo in smo se imeli lepo.

tea tole s šefico ni pa nič kaj fajn, verjetno bi tud jaz povedala tako kot mojca da pač nimam varstva kaj naj pol otroka na ulici prepustim al kaj, mater so eni glupi prav zares, kot da ti je fajn da moraš bit doma ob bolanem otroku. Tale da pa ni nikol imela bolniške za otroka je pa žalostno, saj otrok vendar v takih trenutkih najbolj potrebuje mamico, atija, sej so babice in dedki tud ok, sam to ni mama in to ni ati, tako da je ne razumem da s s tem hvaliuser posted image

mojca bravo za tamalo mojco da je uspelo in je lepo spala, pa tole s pico, pri nas ni šans da v miru pojeva, tud zdej ko smo bili na 50 letnici je tavečja sedela pri meni, ker je bil un stal prevelik in bi vse polivala, imel so pa samo stolčke za dojenčke, ko so pa premali za njo pri skoraj 4 letih, mali pa je itak skoz pri atiju sedel in tako smo ful dobr jedl, pol se naju je babica usmilila ko je pojedla in ju mal zanimirala da sva lahko vsaj v miru pojedla. Smo pa navajeni, v gostilne pa ne hodimo ker nimamo nič od tega, sta pač preveč na spidu da bi bila primiru in jedlauser posted image

mojsonček  javi kakšna je situacija s tvojim cajtom.

marija bravo za tole igračko, ful je lušnta in sem vesela da si dobila svojo magdo, pa upam da bo čim večkrat oblečena v nove stvari.

kalina lepo da si se javila da vidimo da še dihaš, kako pa kaj zdaj ko ni tvojga doma, kako se rihtate?

pucanje
jaz pucam sama kolkr lahko, itak ni nikol tako kot bi si želela ker ni časa ampak po grobem pa že pograbimo in namečemo v omareuser posted image . Sem imela enkrat idejo da bi si dobila kakšno pomoč, pa je moj samo z očmi zavijal in me spraševal da če sem normalna, da bo raj on pospravljal, kot da si dobim neko pomoč ki jo plačujem. Sem rekla ja ok, pol pa daj ampak fora je v tem da nikol ni tako pospravljen kot si jaz želim in potem nonstop jamram in valda rezultat, POL PA SAMA NARED!!! pa smo spet tamuser posted image NO zaenkrat nam uspeva za silo sem se pa že sprijaznila in navadla da tako kot je bilo prej pred otroci pač ne bo več in to imam zdej v glavi. Raje uživam z družino kot da bi nonstop neki pucala.

Uživajte

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.4.2008 13:45:14 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
7.4.2008 13:59:45   
mojca75
NO zaenkrat nam uspeva za silo sem se pa že sprijaznila in navadla da tako kot je bilo prej pred otroci pač ne bo več in to imam zdej v glavi. Raje uživam z družino kot da bi nonstop neki pucala. IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Ja, tudi pri nas, sterilno že dolgo nimam, ampak preživimo, vem pa da če bi mi kdo drug prišel popucat da bi bil standard ki bi ga pričakovala višji. user posted image .

ne vem no, sem mnenja da pač telih 40 kvadratov pa že moram obvladat sama, pa še user posted image  in Mojči (user posted image ) pomagata!
Ko bom velika, in bom mela veliko hišo bo pa (mogoče) drugače!

ma sej še kar gre.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.4.2008 14:13:41   
mojsoncek
ciscenje - z veseljem bi placala eni tetici, da bi nam hodila 1x na teden ali na dva tedna pucat. 150 m2 je 150 m2, casa pa bolj malo. Med tednom je bolj kriza s pospravljanjem (kljub temu, da smo res malo doma, je "umazano" tako kot bi bili cel dan doma user posted image ), samo vzdrzujemo higienski minimum, potem pa nam gre npr. cela sobota da vse spucamo in operemo in podobno (pa se zunaj smo zaceli delat), namesto, da bi se imeli lepo, sli na izlet in uzivali. Je pa stvar sledeca... ne bi imela ene tetice iz nasega kraja (ker ze tako vsi govorijo o nas), tezko pa je dobit eno tetico iz malo bolj oddaljenih krajev (npr. Vrhnika, Logatec,...). No, upam, da nam bo vseeno upelo dobiti eno. Pricakujem pa, daje spucano kot se sika, ker je delo opravljeno proti placilu.

puncica, upam da mi znese ta teden. Se najraje bi videla, da bi bilo to en dan ko/ce bo dez. Ja, je treba zunaj delat, pa potem mozek ne more se tamalega cuvat zraven. Vsekakor upam, da nama bo uspelo. Bi te rada videla user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.4.2008 17:58:47   
MarijaPo
Ohoj,

zbolela sem totalno in sem tako super nesrecna, da ni za povedat.
Celo noc nisem spala in tudi podnevi nic, ker me grlo grozljvo pece. Temu primerno sem tecna.

S seksom potem vceraj ni bilo nic, Igor je celo omenil, da se v taki stali ne da seksat. Nisem cist razumela kaj je s tem mislil, ampak nisem vec silila.

Mojsoncek - kako mi uspe s casom? Odgovor je preprost. Dve stvari 1. 4 urni delavnik, 2. nimamo televizije. Skratka, najvec sesijem zvecer, med 8 in 10, ko Eva ze spi in ker vecino gospodinjstva naredim cez dan, je zvecer bozji mir za sivanje.

Bolan pozdrav,

Marija

Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.4.2008 10:18:51   
mojsoncek
Oj, imamo spet zatisje pred nevihto user posted image . No, upam ,da nevihta ne bo zunaj, ampak da se boste divje razpisale user posted image .

kako mi uspe s casom? Odgovor je preprost. Dve stvari 1. 4 urni delavnik, 2. nimamo televizije

Aha, v tem grmu tici zajec user posted image . Bravo! No, pri nas TV tudi ni nek veliki faktor, ampak cas nas pa base, zato vsegospodinjstvo ostane za zvecer, ko gre Anze ze spat. Ni kaj... upamo na boljse case in na to, da se bo dalo v prihodnosti kaj spremeniti na to temo.

No, pa saj konec koncev jaz tudi nimam ravno ne vem kaj za napisat user posted image .  A ja, tamalemu je cez vikend pokukala ven 2. petica...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.4.2008 10:19:42 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.4.2008 10:23:05   
puncica
mojsonček bravo za petico, pri nas sploh ne vemo katere zobe premoremo in katere ne, se mi pa zdi da so mu zdej končno trojke ven pogledaleuser posted image

Tud js nimam kej pisat hm razne tega da sem končno pozajtrkovala mleko s kruhomuser posted image

Uživajte kljub vremenu.

Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.4.2008 11:58:26   
cofek
oj

no, naši so se včeraj v Laškem meli ful fajn - čeprav Ažbe ni hotel biti v obroču - in so bili cca. 5 ur v bazenu (vmes so tudi jedli) in se kopali tudi v ta globoki vodi. So tako navdušeni, da bodo menda v četrtek ponovili.

jaz pa moram naredit še nekaj z v službo, pa mi nikakor ne diši - že en mesec odlagam, danes sem pa rekla da se moram pa RES lotit, pa mi kar ne zalaufa...pa še učit se moram, ker naj bi mela konec maja izpit, pa se ne, ker sem rekla da bom prej naredila tisti plan čiščenjauser posted image - skratka vrtim se v začaranem kroguuser posted image

pa nekaj bi jedla pa kar ne upam nič, ker me pol tko peče zgaga da je za znoret - ponoči sem bruhala zaradi tega user posted image refluksa...

zobki - kolikor sem uspela videt med čiščenjem (Ažbe svoje zobke namreč ful špara in jih ne mara kazatuser posted image ) se še nobena petica ne kaže...mamo pa zato vse ostaleuser posted image ...

nič grem nekaj pojest, pol pa delat

lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.4.2008 12:15:45   
marsovka2
hm, da mal zapolnim stranuser posted image

sem iz prvega ctg-ja in nisem ravno navdušena...G mi ni mogel zmerit pretokov, zato grem jutr v PO, da mi jih še enkrat...tut teh presnetih gibov ne naštejem, se mi zdi, verjetno pa samo ne opazim, ker sem u betribu s tamalim.
no, vsaj upam. dobila sem že napotnico za porodnišnico, upam, da me ne zadržijo kar not jutruser posted image
jooj, neeeeee, nisem še pripravljenauser posted image

drgač pa ne spim SPLOH,  a sem že pojokcala glede tega?   verjetno.

trenutno se mi kuhajo štruklji, no, vsaj južna bo njamsi.

naš je pa do predkratkim kar pustil umivat zobke, sedaj pa spet neki štrajka in hoče s pasto (s ščetko) mazat po kopalnici, samo po ustih neuser posted image
mislim, da ima že vse, sicer pa vsaj tri, petke, popolne rižiče, je tolk lepo za videtuser posted image

ta vikend je pogruntal, da če pihaš v kozarec, se delajo mehurčki in zdej je kao kar naprej žejen, samo da se potem reži na vsa usta. sej je simpatično, samo vem, da ne smem pustit...

ja,marija user posted image , tudi jaz te občudujem s tem šivanjem, res! pa pozdravi se mi!

pri nas kar lije in lije in lije....hja, april, kaj čmo, ane

do nadaljnjega

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.4.2008 19:55:42   
Bojananika
Ojla, je kdo tukaj? Sem nova tukaj in moja mala je majčica 2006.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.4.2008 20:02:08   
Bojananika
Cofek, jaz imam tudi refluks pa kar dobro shajam, tebe fajn matra?

(odgovor članu Bojananika)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 7:17:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.4.2008 7:39:20   
puncica
ja tud jaz se spomnem kako me je zgaga dajala pri obeh nosečnostih in je bilo grozno, pa mi ni nič pomagalo le rupurut, ki ga pa tud nisem hotla kr naprej konzumirat..

Drugače pa dobro jutro vsem in pozdravljena Bojananika.

Nimam kej pisat, no razen tega da sem včeraj začela brat eno knjigo Sladek škorpijonov strup: Blog brazilske prostitutke in tako berem eni 10 min in sem ob knjigi tako na razhlo zaspala, pa moj zraven mene sam pograbi knjigo in seveda luč ugasne, naj povem da še nikol nisem zaspala zraven knjige. Pa zjutraj jaz njemu težim da kaj mi je knjigo vzel da sem brala pa če sem slučajno zaspala zraven da se sploh ne spomnem, pa reče, ja ne vem  sem moral prav prebrat da sem videl kaj tako dolgočasnega bereš, da si tako hitro zaspala in da mu ni jasn kako lahko ob taki kuser posted image knjigi zaspimuser posted image

nič uživajte

< Sporočilo je popravil puncica -- 9.4.2008 7:40:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.4.2008 8:12:39   
cofek
auroraa - a tebe pa že zdaj matra? no, na srečo mene ne bo več dolgo (srčno upam), je pa res da prvič ni bilo tako hudo - sem pojedla en Rennie pa je blo, zdaj pa moram čez pol ure še enega, pa ponavadi tudi to ne pomaga, tko da se pol še s kislo smetano filam (probaj to - mogoče ti bo pa to pomagalouser posted image ); pa vzglavje sem si ful dvignila (mam 2 povštra), ja pa zvečer res nekaj malega pojem (tam okrog sedmih, pol pa ne jem več niti ne pijem - ker to tudi ni blo v redu), tko da zadnja noč je minila OK.

puncica - očitno so prostittutke odkrile tržno nišo user posted image ; sem tudi jaz med počitnicami brala en dnevnik (http://www.didakta.si/e-knjigarna/leposlovje/proza/intimni_dnevnik_londonske_prostitutke.html), pa sem tudi vedno zraven zaspala user posted image

bojananika helloo! user posted image no, kot sem že aurorii odgovorila - upam da tale refluks kmalu mine (računam na max 14 dni user posted image )

p.s. se opravičujem, sam ne znam tko elegantno pripet povezave kot puncica user posted image

lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.4.2008 8:19:10   
cofek
puncica - en komentar - tvoj avatar mi je bil prej VELIKOOO bolj všeč - mam namreč fobijo pred raznoraznimi žuželkami, sploh zdaj ko sem v nizkem štartu kdaj bodo mravlje spet prilezle iz svojih lukenj user posted image  

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.4.2008 8:21:17   
cofek

se opavičujem - mi je 2x objavilo user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 8:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.4.2008 8:53:14   
MarijaPo
marsovka - ker imam nekako obcutek, da te bodo danes zadrzali v PO, ti zelim cim lazji in hiter porod, da bi bil novorojencek zdrav, krepek in priden (ter brez krcev) in da bi mali O. dobro sprejel druzbo.
Drzim ti pesti in sem ti hkrati fovs. :) Drzi se!

Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.4.2008 8:56:02   
puncica
user posted image user posted image a ni luštkan ko tako fajn leze po ekranu, men je trenutno ful všeč, sej verjetno se ga bom hitr naveličala ker je ful neki živčn tale mravljincuser posted image Vem pa kako je ko mravlje prilezejo iz svojih lukenj, pri nas so že in so imele včeraj kr 2 pasovnico po naših ploščicah, pa pol po koritu in po mojih gobah za umivat, pa po pultu, pa ne vem kje še vse in to ob 3 ponoč, ja valda takrat je mir, pa jih noben ne odplakuje v lijakuuser posted image . Smo se odločl da bomo kupl ultrazvočno naprav, ker ne pomaga ma čisto nič in ta bajta je stara in bohvedi kolk golazni je v stenah in ne vem še kje.

Žužek pa zaenkrat ostane, dokler se ne javi kdo bi ga imel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?
gagaga

Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?

koncesija (65%)

samoplačnik (35%)

Število vseh glasov: 57

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!