Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in delam že drugi mesec po 4-ure. S 1. majem bi želela na 8- urno bolniško, ker se počutim zelo slabo, oz. vedno slabše, muči me močna utrujenost, glavoboli, krči, odtekanje...skratka nosečniške težave. Upam, da bom zdržala še 14 dni v službi. Mogoče katera ve, kako je s polno bolniško, če nastopim direkt iz 4-urne bolniške. Bo morala zdravnica spet dati na komisijo
  in delam že drugi mesec po 4-ure. S 1. majem bi želela na 8- urno bolniško, ker se počutim zelo slabo, oz. vedno slabše, muči me močna utrujenost, glavoboli, krči, odtekanje...skratka nosečniške težave. Upam, da bom zdržala še 14 dni v službi. Mogoče katera ve, kako je s polno bolniško, če nastopim direkt iz 4-urne bolniške. Bo morala zdravnica spet dati na komisijo ali sem v breme delodojalca. Bojim, se da mi komisija ne bi odobrila.
  ali sem v breme delodojalca. Bojim, se da mi komisija ne bi odobrila.