Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Piščanček, polenta in bučke, pa breskov kompot. A bo v redu ?

)
dela cele dneve - še jutr, pol pa bo mal več doma - upam.
Rok je itak v šotorčku, mamica pa je navajena bit premočena do kože. To mi je ostalo še od prej, ker se mi nikol ni ljubilo marele na pasji sprehod nosit, laufat pa se itak ne da z njo.
smo pa včeraj imeli vzgojnih 15 min tuljenja, ker je začel plazit po postelcii, takoj, ko sem odnesla pete... Mi je blo ful hudo pa sem komaj ostala zunaj, samo pol je čist lepo spal na trebuščku do jutra. pa tud glavo je obrnil in bil na boku. Upam, da je ugotovil, da se da spat tud tako... Kar se pa hrane tiče- očitno bo res treba po aventove lončke, ker se štrajk kar nadaljuje... Ful manj poje kot je, pa tud tistega kar je že veselo jedel, noče... Ah, mogoče je pa samo vremensko občutljiv!
. Včeraj sem se malo ''vrinila'' med julijke kjer sem videla, da ena izmed punčk že stoji ob opori (ponosna mama je nalepila slikice
Upam, da se hitro pozdravite!