Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zvečer hitro zaspijo sploh ne veste kaj imate. Jaz se lahko še tako trudim in prizadevam pa mi včasih rata, največkrat smo pa do kakšne polnoči pokonci, potem pa spimo.
Imam že kronično utrujenost. Ves čas je samo mami na sporedu, očija pa nič doma ni.
No, danes je celo zaspala malo pred 21. in upam da bo tole trajalo nekaj časa. Da vsaj enkrat normalno zaspim. Jem tako da vase zmečem ker tamala non stop vrešči, kaj ji je, ne vem. Ampak o tem kdaj drugič, grem pod tuš in v posteljo.
Non stop bi jedla, pila, jedla, pila... Upam da tudi vaša čimprej začne mal več papcat.

Sem ji dala dudo in je blo takoj boljš, zaspala pa ni
bruhnila. Zdej mam pa tisto idejo in misel v glavi da sem slaba mami, da nimam dovolj mleka, če si še toliko prizadevam in mi je vse dol padlo. Po drugi strani sem pa cel dan na nogah, nimam počitka niti 5 minut in nič čudnega da je tako. Ampak sem še vedno slabe volje in ne morm mislit čist na nič drugega. Kaj mi je?