|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na morje
11.2.2005 20:33:49   
taj2004
Mamice kam hodite poleti na morje:morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na morje
11.2.2005 20:36:16   
mika
Na Pašman

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na morje
11.2.2005 20:38:23   
Anonimen
do sedaj smo na hrvaško obalo. na cresu mamo vikendico, samo je tuga za umret, pa nobene sence :grrr: js pa kožo belo k jogurt! prdlani sva bla v poreču, letos k mislmo zidat in bo treba na finance gledat bomo pa spet na cresu, k je najbl pocen, sam ne vem kako bomo s senco še zarad tamale. pa neki se z eno daljno žlahto v rovinju menmo. bomo še vidl. bi pa mamica šla kam v antalijo al pa kej tazga na kak all inclusive. a ma kdo kak predlog kako najbl pocen kej tazga dobit? pa kam se splača it, k js nism še nč kej potvala do zdej po takih letoviških krajih.

lp, lara

(odgovor članu taj2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   na morje
11.2.2005 21:04:17   
jasna j.
Barbariga pred Pulo. Moji imajo apartma. Upam, da bom letos celo poletje doli, ko sem v porodniški.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na morje
11.2.2005 21:38:25   
*HONEY*
Otok Pag-blizu Novalje je majhno ribiško mestece Jakišnica in tam je picerija Mali,kjer imajo najboljše pice na svetu:bravo:
Pa vse ostalo je tudi ok,imaš plažo od mivke,skale do betona,... Ljudje so ful prijazni in VSI se pišejo Badurina:)-:)-:)-

LP:morje:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na morje
11.2.2005 21:45:43   
puri
Mi imamo pa prikolico v Novem gradu,....komaj že čakam, da bomo spet začeli hodit:sloncek:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   na morje
11.2.2005 21:55:28   
nejcko

Mi kot vedno - Piran.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   na morje
11.2.2005 22:01:11   
nejcko
LARA

Turčija je ZAKON!!!! Ti toplo priporočam. Drugače lahko greste tudi v Grčijo, aranžmaji so zelo ugodni, samo cene tam pa svinjsko navite (vsaj na Kreti), splača se še Bolgarija, mogoče Španija. Saj je povsod zelo lepo in fajn, samo kar je v EU imajo precej navite cene, vsaj v turističnih krajih, čim greš malo izven, je že precej bolje.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   na morje
12.2.2005 8:13:26   
Mojca20
RAdi hodimo vsako leto drugam, če je le možno pa bolj v Dalmacijo. Letos gremo po 15 letih na Rab.

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   na morje
12.2.2005 13:09:32   
lin
nejčko:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   na morje
13.2.2005 22:20:08   
nosek1
Mi tudi, in tudi po petnajstih letih. Super za otroke.:)

(odgovor članu taj2004)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?