Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Nato mi je poiskala pravo skupino, v katero zapadem, tako da je že v začetku junija punkcija in ET. Za ostale borke oz. čakalne dobe pa nimam informacije.
ne bova skupaj junija, če bo mesec maj moj!!! Če pa ne bo, pa bova verjetno junija skupaj se drogirale in vse ostalo.
Hecam se. Ne jaz čakam sedaj mojo M, ki je vse skupaj tako čudno, mam že skoz nek izcedek (roza) kljub KT, no sedaj pa KT že 2 dni nisem vzela, tako da čakam tole mojo M in šus po pingvinčke. No če pa slučajno ne bi uspeli, pa upam da se bom zgužvala takoj naslednji mesec v postopek!!!!
Sem pa včeraj uživala ob pogledu na moja dva brcača na 3Dju
. Čeprav sta malo čudno ležala in imela popkovnico pred očmi, smo dobili nekaj krasnih posnetkov.
je čisto Filipu podoben, sem kar debelo pogledala, kako se že prepozna podobnost.
, za
je pa mož rekel, da je ista jaz
. Lepo rasteta in imata že skorajda vsak po 900g
, to pa je bitno za nas. Raje limono kot kakšne umetne substance. Teh mamo že čez glavo dost,
ful lepa nosečka si!
k tko lepo pedenaš ta seznamček.