Anonimen
|
Kako ste punce? Ste pridno "telovadile" ? Mi smo bili pridni danes in se mi zdi da je 2× bolj luštno zdaj, ko ne mečemo municije stran . Danes sem možu rekla, da vprašanje, če bo kaj z , ker nisva preveč pridna, pa je rekel,da on čuti, da se je prijelo . Ha ha, sem rekla, če bo slučajno kaj, najbrž ravno zdaj plavata en proti drugemu , tak da mi ni jasno kako naj bi to on vedel. Pa pravi da ima radar za te stvari. No upam da se ne moti, al pa sam misli, da če mu je ta prvič uspelo v prvem šusu, da bo tudi drugič tako. Sicer itak ne bi imela nič proti, samo nekako se bojim preveč upati, ker vidim, koliko časa se nekatere punce že trudijo. No karkoli bo pač bo. V bistvu glede na to,da imam enega že doma, nisem toliko obremenjena, kdaj bo, si pa želim, da bi potekalo vse po planih in da bi bila drugič mamica v letu 2009. Sej nisem preveč zahtevna a ne ! Upam da si boste v prihajajočih praznikih kaj odpočile in brezskrbno uživale s svojim najdražjimi. Jaz sicer na dopustu nimam, bomo pa konec tedna pobegnili malo stran od mestnega vrveža, da si nadihamo svežega zraka. anonimna
|