Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Super r1ta, rožice so itak prelepe, najbolj seveda tista največja
Anika v oblekici pa res prava princess! Sem rekla dragemu, da pogleda in gleda gleda in reče A to pa ni Tija! Ja kot da je sam Tija tak lepa!
Malo heca.
No ja, bom že nadoknadila. Se je splačalo

Komaj čakam, da se dobimo na kaki kofici v Kavalu in spoznam tvoja dva sončka. No jaz imam bolniško (dobila od komisije-po potrebi se lahko podaljša, a ne bom in si ne želim, le da je Manca zdrava) do 10.5 in tako grem v službo 12.5. Še ne vem kam, še vedno močno upam, da tja kamor spadam.
pa spi, ker je iz nočne.
Pa ko bi človek samo spakiral pa bi bila stvar rešena bi še šlo, pa kaj ko moraš vmes še razpakirat, pa spet pakirat, pa prat in likat, pa spet jovo na novo. No ja, pritoževati se pa preveč ne smem. Se vsaj kaj dogaja
Zdaj pa oba spita, jaz pa čakam da se zbudita, pol gremo pa spet na bicikel. Lep dan
.
vse najboljše
posledično bolj malo jemo in spimo ampak bomo preživeli
Sploh ne vem kdaj je šlo mimo. Zdaj je pa res čas, da naštimava še enega člana družine. Zadnje čase me nekaj potiho grabi za poroko. Nič posebnega si ne želim, ker ni dinar, le prstan in njegov priimek.