ribicau
|
Jutro! Ha, še 4 urce odbrenkam, pol pa 4 dni frej , se bo prav prileglo. Šefov ni dons, jest mam sicer delo, ampak se glih pretegnila ne bom. Punce, jest morm tud začet mal z dieto. Sej laufam, samo se zvečer vseen preveč nažiram. Morm skenslat večerjet, tole nikamor več ne pelje. Se mi zdi, da se mi je prou trebuh naredu, ker sem bla prej čist ploščata ! Včerej zvečer sem razturala po bajti....celo kuhno sem spucala, pa po tleh sem pomila, ker smo pa imel kr črne fleke po tleh. Tamala pije, pol pa maha okrog z uno flašo in se vse zahodi in je potem tko svinjsko, da joj! Dons oz. v prihodnjih dneh morm pa še smučarske bunde oprat in pospravt. Mi je žal, da jih nisem že za vikend, bi se vsaj lepo hitro posušile. Kaj danes kuhate? Jest sploh ne vem, kaj naj za Evo skuham? A mate kakšno idejo? Govejo župco mam, samo morm še nekej konkretnega za zraven...HELP PLEASE Drugač pa naša frajla zdej že en cajt spet spi celo noč, brez kakšnih vstajanj v spanju itd.! Spi pa od 20ih do 7ih, včasih tud do skoraj 8ih! Hvala bogu, sem že misla, da sem kiksnla glede tele spalne vzgoje! Pomojem je zdej eno tako razburkano obdobje za njo. Zdej je malo premora med rastjo zobkov, v varstvu se je čist navadla (zdej rabim skoraj uro, da greva od varuške domov, ker je tko rada tam ), pa po cele dneve sva zunej....razen tele dni, k je dež ajde
|