Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Sem v 33 t in me že cel teden daje čudno razpoloženje.  Čist sem bez energije, nič me ne razveseli, nič se mi ne da, še sonček me ne spravi v dobro voljo. Kar spala bi. Vse mi gre na živce, jokam pa niti ne vem zakaj.
  Sem v 33 t in me že cel teden daje čudno razpoloženje.  Čist sem bez energije, nič me ne razveseli, nič se mi ne da, še sonček me ne spravi v dobro voljo. Kar spala bi. Vse mi gre na živce, jokam pa niti ne vem zakaj.  
 .
 .  
    evo, zdaj bi lahko spet postala slabe volje...
  evo, zdaj bi lahko spet postala slabe volje...  

JAZ SEM ŠELE V 24 TEDNU PA SEM RAVNO VČERAJ BILA TAKA KOT TI KAJ BO POTEM ŠELE Z MENOJ SPLOH NE VEM KAJ MI JE BILO SAMO JOKALA SEM PA MOŽU TEŽILA ČEPRAV MI JE BILO POTEM ŽAL KER SPLOH NI BIL NIČ KRIV. NO DANES PA SEM DOSTI BOLJE -TRENUTNO LEP  POZDRAV, SAJ BO BOLJE
 JAZ SEM ŠELE V 24 TEDNU PA SEM RAVNO VČERAJ BILA TAKA KOT TI KAJ BO POTEM ŠELE Z MENOJ SPLOH NE VEM KAJ MI JE BILO SAMO JOKALA SEM PA MOŽU TEŽILA ČEPRAV MI JE BILO POTEM ŽAL KER SPLOH NI BIL NIČ KRIV. NO DANES PA SEM DOSTI BOLJE -TRENUTNO LEP  POZDRAV, SAJ BO BOLJE 
			 . Malo pojdi med prijateljice, pa na kavico.
 . Malo pojdi med prijateljice, pa na kavico.