|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi dan v jaslih
15.2.2005 9:34:50   
Pajaca
Včeraj je naša miška šla prvič v jasli. Pričakovala sem vse mogoče....

Prideva v sobo, vzgojiteljica jo vzame v roke... jo položi na tla, ji da par avtomobilčkov.... jaz ji pomaham, grem ven... čakam.... nič joka. Pridem čez uro in pol ponjo, ona sedi v vozičku (so prišli ravno s sprehoda) in se mi smeje. Baje je sicer mal pojokcala, ampak ni bilo nič hudega in skoz je gledala ko so se odprla vrata, na sprehodu jim je pa celo pot pela.

Danes sva se preoblekli, jo postavim na tla... ona se je pa kar po vseh 4 odpravila proti sobi....

Očitno ji je všeč.... Sedaj pa čakam kdaj bo zbolela, vrtec je čisto izropan... par otrok... prava žalost. No mogoče je tako bolje, da se ji vsaj prve dni lahko vzgojiteljice bolj posvetijo in ji je lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi dan v jaslih
15.2.2005 11:25:46   
Anonimen
No, zaenkrat je res tole super. Upam, da bo tako ostalo. Ker menda je težje pri tistih otrocih, pri katerih kriza nastopi kasneje. Vendar se mi zdi, da je tole res spodbuden začetek.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi dan v jaslih
15.2.2005 13:20:44   
mehurčica
Oj, Pajaca! Super!

Midva za Davidom pa sva bila pred 2 tednoma 3x v vrtcu, je fasal prehlad, tako da prejšnji teden nisva šla-tudi zaradi tistega virusa.
Včeraj pa sva bila spet. Sem ga pustila 10min samega in je bilo čisto ok. Danes pa 1 uro in tudi ok. Nič joka.:) No, jutri pa bo že malo več sam.

Koliko ur pa je bila sama? Prej nisi bila nikoli z njo-da bi se malo na prostor navadila?

David se je mene začel pogrešat komaj pri enem letu. Tako da je videl, da nekam odhajam in je začel jokat. Zdaj morem it tako, da ne vidi, da grem. Čeprav mi to ni všeč. Jaz bi ga pred odhodom še poljubčkala in se lepo poslovila. Ampak bi bilo huje, ker bi videl, da odhajam.

Jutri spet poročam, kako je.

Pa-pa:miska:

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi dan v jaslih
15.2.2005 19:47:44   
Pajaca
Vrtec je čisto izropan, sploh ni otrok.... garderoba je prazna, vsake tolko sameva bundica. Tako da čakam na prehlade... pa kaj čmo, to je sestavni del vrtca... bomo pa več doma na bolniški.

V ponedeljek je bila 1,5ur, danes pa 2 uri. Jutri bo prišla pred zajtrkom in bo čes kosilo tam. Prej sva bila enkrat pred novim letom, da sva videla kako je tam... smo bili ene 20min tam, pa enkrat sva šli za 5min, da sva se zmenili kdaj prideva.... vseskupaj nič.

Bo pa problem, ker popoldan zaspi samo v avtu ali vozičku, tako da bodo imele v četrtek zabavo, ko bo še spala po kosilu.... me zanima če bo ratal. Sem jim rekla naj je ne silijo, tako da če ne bo spala bo šla med tavelke...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi dan v jaslih
15.2.2005 20:21:50   
mehurčica
V tej skupini pa sta danes in včeraj manjkala samo po 2. Tako da jih je bilo 12. So pa vzgojiteljice zbolele, tako da si malo med sabo pomagajo.

David bo pa jutri ene 2 uri tam sam. V četrtek pa od zajtrka in po kosilu bom šla po njega. Spal še ne bo tam ta teden. Drugače pa David zaspi s flaško, dudo in cartiko, ampak more bit sam v sobi. Tako da bo tudi zelo velik problem na začetku. aj potem se privadijo. Je pa po kosilu tako zmatran, da spi tudi 3 ure doma! V vrtcu bo verjetno manj, ker se bo dogajalo okoli.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi dan v jaslih
17.2.2005 21:06:26   
viv_
O, bravo prijateljica :bravo:
(tole sporoča naša vrtičkarca)

Tole je bil pa super začetek - hehe Gorenjke, sva vas midve z Mirno mal prestrašile! No, tudi pri nas smo sedaj OK, že prave đombe (so v stari JLA rekli ta starim vojakom). Za spanje se pa ne sikirej, bo tako lepo in brez težav zaspala po kosilu... Verjemi mi! ;)

lp, viv

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi dan v jaslih
18.2.2005 18:05:09   
Pajaca
Mah kaj češ Viv, boljš da pričakuješ nekaj slabega pa dobiš kaj dobrega kot obratno. Zdaj gre v vrtec tako... doma komaj čaka, tam pride na pol poti iz garderobe, pol jok, pol je pa vse ok.... se ma super, pa fino pa uživa, se igra, poje na sprehodih, vse poje in to je zajtrke za ta večje otroke in ne mlečnih zajtrkov... kaj vem zakaj.

Spanje pa... kaj me briga, naj jo pa dajo k tavelkim, al pa spat, kakor čjo... mene itak ne bo tam. Sem jim pa rekla da je ne smejo v nič silt. Če noče spat, naj jo pač pustijo da se igra....

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?