Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, čeprav ko se dojiva ma kar malo krize, ker bi se tudi on crkljal (saj se pride stisnit, sam on bi mel takrat mamico samo zase).
.
. 
Skratka, čestitke za Nežo....
z vozički
ob Martininem joku teče k njej in ji nosi svoje stvari, včeraj ji je k nogicam položila svoj pasji piškot..
naš ponoči nikoli ne spi kaj več kot tri ure ... od 4h naprej se pa skoz nekaj zbuja, mal ga krči matrajo, tako da potem spi kar pri nama v postelji (čeprav je mene tud mal strah, da bi ga kdo pomečkal
zafrkava, ker sem skoz govorila, da nimajo otroci kej spat pri starših v postelji ... pa zdaj včasih med dojenjem zaspim celo pred malim, potem pa kar nadaljujeva s spanjem v postelji ...
(sva kupila aptamil comfort, ker naj bi bil proti krčem) ... na začetku sem imela čez dan toliko preveč mleka, da sem si lahko za zvečer mal izčrpala ... sedaj je pa čez dan ravno dovolj, da se mali naje ... zvečer pa včasih zmanjka
ali pa čaj po želji.
hudo