Kasija
|
Nova10ka Bravo za samostojno uspavanje Pa hvala za nasvete glede tega, se jih kar poslužujem in res delujejo. Uvajanje gh V bistvu je verjetno najboljša neka srednja pot. Tisti z alergijami rabimo biti malo bolj natančni, drugi malo manj. Potem se pa pri vseh teh navodilih na koncu zmotiš in mu, kot jaz včeraj, daš žličko svoje špinače s krompirjem in naknadno vprašaš kaj je notri - malo mleka . Dobra mama - na to temo bi pa lahko razpredali leta in se ne bi povsem strinjali. Kakšna je? Vsakemu je njegova mama, babica, teta, soseda vzor in težko bi odstopili od svojih prepričanj. Recimo tukaj na forumu smo zbrane zelo različne osebe in zato različne mame, pa smo vse dobre mame (kako vem - slabe mame, ki zanemarjajo svoje otroke, ne sodelujejo na forumih in ne komplicirajo glede uvajanja gh, kakovosti pleničk in fluora). Tako da, jasna, itak da si dobra mama. Po mojem mnenju si celo odlična mama. Nemogoče je predvideti in zadovoljiti vse otrokove potrebe. Pa nemogoče je vedno biti razumevajoča, skrbna, ljubeča, na razpolago... pomembno je, da smo take večino časa. Pa saj vse to itak veš , samo spomnit sem te hotela, da si dobra mama Včeraj sem naredila velik korak in za dobro uro pustila eliana pri mojih starših, ko sem nesla hrano na hišo. V glavnem elian se je lepo igrakl in nič jokal, jaz bom pa potrebovala nekaj časa, da se navadim na ločeno bivanje . Sem potem prav razmišljala, kako velik je že in kako hitro gre čas. Enih par trenutkov bi kar zamrznila, da bi jih podoživela po potrebi.
|