Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

no zdej ko naš najmlajši spi že prvo spanje(danes se je zbudil namrač že ob 4:30) lahko malo surfam
Bi pa rabila eno ornk
.
ste že skoraj na polovici in boš videla, da bo hitro minilo. Je pa vsaj to dobro, da ste že brez pleničke, ker je bilo pri nas kar hudo, ko je lulala jo je vse peklo.
.
sej to pri takem, ne pomaga nič.
pa sedaj pazi na njo in na vse vas,
.
pol pa gremo v posteljo morda celo kaj zaspimo...
jaz sem že prav
je doma iz Črnomlja vendar je že 10let tukaj v Kopru, dela in sedaj ima tukaj tudi družino. Gor pa imamo hišo (jo je podedeval po stari mami) in gremo vsake tolko gor, kaj malega postorimo, obiščemo brata in strice in tete, malo poklatimo po beli krajini in se vrnemo v koper...kako pa ti shajaš r temi otročki? jaz si tudi želim tri, čeprav je Žigec včasih za 10 otrok skup....