Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kenya Živjo punce! Tudi sama sem ena izmed tistih, ki se skoraj nič ne javljajo, ampak sem rekla da bom vseeno kej napisala. Vidim, da imamo vse približno enake težave glede bolečin v medenici, kolkih, hvala bogu so tokrat roke o.k. Do sedaj sem pridelala 8 kg, predvsem v zadnjih treh tednih lepo vzhajam. Kar se tiče gibov je naša zjutraj in zvečer malce bolj živahna, čez dan pa bolj mirna. čeprav mi ni čisto jasno, ampak 10 gibov naštejem že zjutraj, predvsem njeno raztegovanje. Zdaj sem začela hodit še na dekompresijo v lj in naj bi baje pomagala k boljši prekrvavitvi, manjšemu zatekanju itd. A še katera hodi v lj? Malo sem pokukala tud na predavanja v materinski šoli, pa ravno takrat, ko so predvajali posnetke poroda in moram priznat, da me je kar mal stisnl, čeprav takoj podpišem še za en tak porod kot je bilo prvič . Bi pa rada vprašala, kakšne so kaj vaše izkušnje z masažo presredka? Prvič sem se nekaj trudla, pa so me vseeno rezal, zdej pa ne vem, al bi se sploh matrala, ker je že cel manever doseči do tja dol . Za CSD sem jaz tud že oddala papirje in se tokrat odločila za e-zavitek, čeprav moraš kar dobr prekalkulirat, da dobiš tisti znesek, predvsem moraš pa vzet nekaj čist brezveznih stvari. Lex, še podatki za seznamček: kenya, PDP 13.7., , LJ, Zoja Kenya, ti pa nimaš več pdp na moj rd 15.7.? So ti ga prestavili? Če se prav spomnim, si najprej imela 15.7.? Masaža presredka.....eh, ni bilo haska prvič, drugič se niti trudila ne bom več. Kot prvorodka sem bila zagnana in sem se tako pridno trudila in zavzemala na vseh teh področjih, ko pa sem po porodu videla, da ni bilo haska za čisto nič, se mi zdaj ne da z ničemer ukvarjat. Bom se prepustila toku dogodkov. Rezana bom 100% tudi drugič, ker sem bila prvič konkretno. Tokrat se bom le potrudila za protibolečinsko terapijo, takšno ali drugačno.
|