Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, sedaj pa delam Žigcu jajček za zajtrk, jaz pa zraven banano glodam. Telovadiš kej?

).
mi zelo paše smo že pokonci od 6h tako da mamo vsako jutro veselo drugač sem pa glihkar domov prišla sem pelala hčerko v posvetovalnico kako kaj vaše hujšanje jutri pa spet vaganje to veste da morte sporočiti stanje na vagi veliko uspeha in malo kil
bokx, pol pobrala suhe cinje, pa ene dala prat, počistla in pobrisala po tleh in še kopalnico spucala dokler je Žigec ninal; sedaj smo pa lepo zunaj dokler ne pride sonček na našo stran in že kuham
si se tudi kej držala diet oziroma prehranjevanje zdravega?
.
cca. 65kg, pol so sledile kontracepcijske tabletke in je šla teža v enem letu full naglo gor, za 10kg sem se zrdila; pa še par kil pred nosečnostjo je šlo gor, rodit sem šla s 104kilami
je kot zgleda čez noč deževalo, sedaj pa je oblačno; samo da ne dežuje, da gremo lahko ven na dvorišče;
današnja teža 70,8 kg, - 0,80 kg.
; no mi smo danes del dneva tudi zunaj preživeli, ker je bilo vreme lepo in smo tudi nov žar sprobali in je res
; bo treba večkrat kaj popeč na njem; vsaj na dan B; sedaj pa jaz pridno likam, Žigi gleda risanko Traktor Tom, moj dragi
, sej zdaj sem gotova z likanjem, moram jih še po omarah zložit; Žiga pa še vedno ni zaspan in se je tako zaigral, da mi je sedaj rekel:˝mama, ne moti, ker sem tilulilu policaj in te bom zapru, ker si lumpa in mi nagajaš˝