Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

al pa rokico. kako vem kaj je kaj? ker je obrnjen na glavo, čurim nogice v zgornjem delu, rokice pa v spodnjem delu trebuha. no, pa tut rit nam če že pokazal
leži, približno vem, kateri del telesa tišči ven in je prav sladko.
poslala na socialno po papirje, da jih potem doma izpolnim in jih odnese v mojo službo potrdit. Ga kar izkoristim za tako, da se ne rabim z busom cijazit okoli.
fiksno že iz prve
, za fantka pa imamo sploh še nimamo, najbolj je v igri Teo (Tinky, lepo ime, ne?
), nisva se pa še 100% odločila, ker je moj
Pa želim ti, da te kaj ven na zrak spustijo.
in to počasi se premikajoč. Grem pogledat, kako napreduje moj prebranac. Aja, ustavila sva se v Hoferju (prvič) in imajo jagode po 0,79 €. Sem jih vzela kar 4 pakete, pa še grozdje, breskve...upam samo, da ne bo prej zgnilo, ker so me bile spet same oči.
. Aleks je čisti ati, Alina je izrezana jaz (mi je zadnjič teta rekla zakaj ji nismo dali mojega imena, ko je menda glih takak kot jaz), tretjo smo pa zmiksali, če je pa uspelo bomo pa videli