tinaaja
|
Spanje: Ne vem kaj naj naredim, da bi mala zvečer sama zaspala v postlici??? Vedno mi zaspi samo, če jo imam na rokah in jo pol dam v postlico. Tako je tudi čez dan. POMOČ!!! enako ... pravijo, da naj bi otroku priblizal posteljo, da mu je prijeten prostor. No tko, lahko recem tkole, Brini je v zadnjemcasu uspelo parkrat zaspat sami- beri: v roku pol do ene ure se je tok umirila, da je zaspala sama od sebe. Brez joka. Morda je vmes hotla kaj tulit, pa sem jo zinorirala in ni zacela jokat. Jaz / moj sva zraven njene pojstle, jaz ji dam roko, ali lase za bozat, mal bozat. pri brini tudi pali, da je strogo poves, da mora spat Tko je bilo danes, pol ure je spilala vrtavko, ko mi je mal ze aaaaaaaa delalo in sem ji ful resno rekla - zdaj je pa dost, gremo spat. se je ulegla, obrnila stran in v 15 sec zaspala Tako uspavanje torej vzame veeelikoo vec csa, kot ce jo uspavamo na rokah, ampak se trudimo. Sem pa zmeri rekla, da bomo s tem zacelo, ko bo B pripravljena. Ne pa na silo. Kuuul torta, Ela bo dol padla.