mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Jaz poznam šiviljo, ki šiva Sparky, pa bi se lahko kaj z njo zmenile oz. s Šparom. Čuj, ti si pa tudi vsestranska, kaj? Se mi zdi, da imaš povsod neka poznanstva in nasplošno se ful znajdeš. Jaz sem pa taka smotka. Še včeraj mi je bilo nerodno it v cvetličarno menjat rožo, ker je v vazi v enem dnevu ovenela(hortenzija), morala bi pa kar nekaj časa cvetet. Jo je mama dobila od ateja in me je kar poslala. Jaz pa:"Pa se mi ne bodo režali tam, zakaj hodim menjavat tako rožo, ki itak v par dneh v vazi oveni?" In sem bila potem prav presenečena, da so se tako lepo odzvali v cvetličarni. Moški in pomoč pri : ponoči sva midve z Eni sami v spalnici, tako da on niti ne sliši, če se kaj zbuja ali ne. Včasih, če kaj bolj na glas zajoka in me pol zjutraj vpraša, kaj je bilo. Ima pa on Davida čez, če se ponoči zbudi. David pa tudi avtomatsko njega pokliče in tudi zjutraj ga on porihta za vrtec, čez vikend pa mu nastavi risanke, če se zbudi ob nečloveški uri in gre v Davidovo sobo nazaj spat. Seveda pa še potem spi včasih do 10h, ko sem jaz že čisto živčna, da bo vikend spet šel 1,2,3 mimo zaradi njegovega jutranjega spanja. Zraven sem pa še jezna, da si jaz ne privoščim kdaj kaj takega. Ma, mi je škoda časa za spanje dopoldan, ko smo vsi skupaj.