Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Moj nasvet pa je, da prepusti otroku odločitev, kdaj bo prišel na svet, ne sili ga ven, če ni za to nobenega zdravstvenega razloga. Sprožen porod ni čisto nič prijetna stvar.
.
je imela 50cm in 3420g..tko da mislim, da če bi sprožili porod na rok ali par dni prej, bi bilo za malo res prezgodaj. sej vem da je težko čakat, ampak misli na
.....tud jst sm bla pridna s sprehodi do konca 7 meseca (tud po 3x dnevno po 1 uro sprehoda), pol se je pa počas nehal, kr mi je mala tolk naprej tiščala da se nism mogla premikat, zdej je pa iz dneva v dan skor slabš. pokonc zdržim še kako urco pol se morm pa uležt, pol pa spet ne morm dolg ležat, tk da res že komi čakam porod, pa kakršenkoli že bo, sam da dobim tisto štručko čimprej v roke in da vidim da je z njo vse ok, pa mislim da bo to najlepši dan v mojem življenju