Pandica
|
Kinnie no, te pa se vidimo v soboto, ne? Ob kateri uri boš v Mb? Kaj pa ostale Štajerke? Katera še misli prit pozdravit Kinnie in, da malo poklepetamo? Mehurčica bravo Eni, se kuj vstane Moja pa se še plazi ne, danes je začela komaj rito v zrak dvigovat, ko je ležala na trebuščku na tleh Lane31 mogoče pa bom res kar jaz vzela drevo, da ga neuš rabla dajat na Bolho Koncert Radia City lani nisem bila, ker se mi ni ljublo hodit tja noseča med pijano mularijo. Letos pa me nebo zaradi Zalike. Pa nič zato, pa kdaj drugič. Tako, da Lane31 pa pojdita z tvojim tja, ko ti Aneta zaspi zvečer, saj pa ob 17h se komaj začne in ne bosta nič zamudila. Mama06 hvala za obvestilo o stajici, ampak mi je nimamo Pa geslo mi prosim pošlji na ZS, da tut jaz pogledam tvojega Jerneja kako je že velik fant. Kasija jaz ti glede kil ne vem kaj naj rečem. Sem tako kot Mama06 eno konfekcijsko številko manj kot pred nosečnostjo. Prej sem imela M, zdaj imam S. Pa itak imam tut 5 kg manj kot preden sem zanosila. Tako, da nekje pa se te ja mora poznat, ne? Ampak trebušček pa se še vidi, ni raven kot bi jaz rada, da je Bom mogla začet trebušnjake delat, če se ga hočem znebit. VANILI jaz te tut pogrešam, kje si? Sanwebdra pa kaj ga zdaj še ti "serješ"? Kaj boste vsi zboleli al kaj? Daj nehaj no, ker veš, da imamo v sredo srečanje in morata z Julijo prit.
|