Lana25
|
Tiste, ki ste jo že imele bi bilo fajn, če bi lahko malo opisale kako je bilo pri vas. Jaz sem jo mela v začetku 20. tedna, pa je bilo tako hitro konec, da bi šla še kar enkrat. Od takrat naprej pa je moja materinska knjigica bogatejša za naslednje podatke: GV/TT/BPD - 48 (20 4/7) HC - bp AC - 152 (20 2/7) FL - 33 (20 2/7) Hrbtenica - vidna Okončine - vidne Ledvici - vidni Mehur - se polni Srce - 4 votline Trebušna stena - zaprta Posteljica - zadaj Plodovnica - ne znam prebrat, je pa G rekla, da je vredu Vodilni plodov del - glava. Tako je G govorila sestri in ta je vse zapisala v knjigico, potem sem vprašala za spol in je rekla, da raje še malo počakamo, da bo sigurno. Ne vem, če je bil naš babi tak obrnjen, da se spola ni vidlo, ali pa ga G nerada pove, ker pač ni pomembno. Potem mi ga je ša malo pokazala na ekranu, sem vidla kako mu bije srček in to je bilo to. Slikice pa nisem dobila. Še nimam nobene in sem kar malo žalostna, da tako zelo varčujejo s tem in jezna sama nase, da si jo ne upam sprosit. Kako pa je bilo pri vas? So vam povedali še kaj več?