metkica1
|
Dober dan po parih dneh abstinence! Mi je uspelo vse prebrat, vse filmčke pogledat , ki so krasni, res. Zelo napredujejo naši oktoberčki, res da eni malo prehitevajo in že obvladajo vse in še več. Danes je pri nas pokukal zobek tako da imamo sedaj dva. Za nami je krst, imeli smo se super, smo ga feštali do polnoči pa še rojstni dan starejše hčerkice smo ob enem praznovali. Res je bilo fajn, posebej je bila navdušena tavečja, ki je komaj čakala da bo praznovala in svečke pihala in da ji bodo v vrtcu peli pesmico. Berem, da so kg še kar problem nekaterih, hja tudi pri meni, bi bil dobrodošel še kakšen kg v minus. Pa saj ne moreš hujšat, ko pa mama06 tako fajn kuha. Pot draga sočustvujem s tabo in vrtcem. Sama sem čisto obupana, čakam še na dva odgovora, v enem pa smo dobili zavrnjejo, ker jih je polovica preveč in sedaj sledi točkovanje. Nimam pa vpisane v noben vrtec v svoji občini, ker mi njihov urnik varstva ne koristi tak da znam izviset. Ne vem kaj bom naredila, kam bom dala otroka? Še to tavečja pa je v tem vrtcu dobila mesto. Namreč jaz bi obe dala v drugi vrtec, ker tu kje je tavečja sedaj je samo zjutraj, jaz pa rabim izmenično. Baje je nenormalen vpis otrok letnika 2007. Se tolažim malo s tem, da je več takih, ki so vpisali otroke v več vrtcev, kot npr. sama in bodo tudi kaj odpovedali. Ma ne vem. Nekje do sredine drugega meseca bom na jasnem. Alarm..............
|