Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Rada bi šla v naravo, tudi za kakšen dan na morje...se mi zdi, da bi mojemu telesu to koristilo. Šlo bi za počivanje ampak vsaj z malo spremebo okolja. Zdaj razmišljam, da ne bi poslušala G. in bi prekinila stalež, po drugi strani pa kot laik glede predhodne endometrioze, pregrade in abrazije razmišljam, če bi ravnala prav. 
ali sebi ne bi šla. Bolniško sem prekinila po posvetu z ginekologinjo in osebnim zdravnikom bolj zaradi večje plače. Ker pa je moje počutje in počutje bebike ok gremo na morje, drugače pa ne raskiraj nič. Itak so prvi trije meseci kritični. Jaz ti svetujem, da si doma in ne prekinjaš bolniškega staleža, ker ga boš na svojo odgovornost in če se slučajno kaj zalomi boš ta "odgovorna" ti. Ne rabiš pa biti skozi doma, pogovori se z ginekologinjo, da ti dovoli sprehode, plavanja in pojdi kam. Glede morja pa se itak moraš posvetovati z ginekologinjo, kar sama od sebe raje ne idita, ker bi to bilo neodgovorno.
za bebico in uzivaj!