|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dolgo cakati??
30.5.2008 22:16:56   
cvetka13
LAni sem rodila prezgodaj 7 tednov. Mali je sedaj star 8,5 mes. Danes sem bila na gin, pregledu. Zdravnici sem omenila, da bi rada se letos ponovno zanosila. Zelim si , da bi otroka skupaj gor rasla-se pravi ,da ne bi  bilo veliko razlike v letih med njima.


Zdravnica mi je sicer to odsvetovala zaradi prezgodnjega poroda prvic. In svetovala, da bi bilo idealno pocakati 2,5 let, kar pa je zame- za naju z mozem  "nesprejemljivo". SEveda bomo  v kratkem naredili kontrolni UZ maternice, ce slucajno ni  v njej pregrade- ki pogosto lahko sprozi prezgodnji porod.
Preventivni UZ smo naredili ze pred 1. nosecnostjo, pa je bil bp.

Tiste, ki ste enkat ze rodile prezgodaj in s enato odlocile ponovno za nosecnost,  KAKO DOLGO STE CAKALE, DA STE ZACELI DELATI NA TEM? IN KAKO JE POTEKALA NASLEDNJA NOSECNOST??

Glede na to, da prav gotovo pri nas ne bomo cakali s e 2let, preden s e bomo lotili  delat otroke in da mi je bilo to odsvetovano ( pa ne zato, ker bi bilo kaj ekstra narobe z mojim zdravjem), imam sedaj kar slab obcutek , ce se bo  v tem primeru spet kaj zapletlo- obcutek krivde ze v naprej. Tista, ki je to dala skoz upam, da ve o cem govorim.
hvala za vase izkusnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dolgo cakati??
30.5.2008 22:38:02   
Sibil_
Načeloma naj bi se med porodi delalo premor vsaj dve leti, da si telo opomore.Pa nima to veze s tem koliko prej rodiš ali ne.PAč sama nosečnost izčrpa žensko telo in mora prit k sebi.

Jaz bi na tvojem mestu počakala, sama imam razlike med sinovom skoraj 2,5 let in je glih prav.user posted image

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako dolgo cakati??
30.5.2008 22:43:24   
malika
Rizična nosečnost in prezgodnji porod ni hec in tudi dohtarji ne govorijo nekaj v tri dni. POmisli malo v tej smeri. 
Moja dva fanta sta narazen leto in pol, druga nosečnost je bila rizična, saj sem imela resne težave od 4 meseca dalje, v 29 tednu skoraj rodila,...
Premisli in ne rini z glavo nekam, lahko se žal zgodi kaj, kar si boš očitala celo življenje user posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako dolgo cakati??
31.5.2008 6:49:31   
anajmad
Tako ti bom povedala. Če te emšo ne preganja,rajš počaki.Jst sem prvič rodila 6.T prezgodaj. Potem nikakor nisem mogla zanositi,no po treh letih sem,pa sem izgubila v 9.T.
Ko sem končno z muko zanosila po 10 letih,sem rodila sinčka v 24.T.Na žalost je potem umrl. Bila sem že kar v letih(37 let) in smo zopet probal,s tem da sem imela opreacije maternice prej. Bilo je manj kot eno leto po smrti sina,ko sem zopet zanosila in sem spet rodila hči v 26.T. Jst ti res svetujem,da počakaj,če nisi prestara. Mene je res na žalost emšo  preganjal. Če bi bilo po moje,bi raje počakala dve leti in pol,tako kot svetujejo.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako dolgo cakati??
31.5.2008 8:15:38   
nuala
Jaz bi v tem primeru verjetno upoštevala zdravnikov nasvet oz. bi počakala vsaj 2 leti, preden bi začela delat na drugem otroku.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako dolgo cakati??
1.6.2008 8:23:04   
Liona
Tudi jaz sem rodila lani maja skoraj 7t prezgodaj. Ker sem imela predležečo posteljico in je le 2% možnosti, da se to ponovi, mi niso svetovali takšne "pavze". Je pa rekel moj g, da bomo nosečnost budno spremljali. Jaz se sicer za drugega zaenkrat še ne bom odločila, saj se mi zdi idealno, da so otroci narazen okoli 3 leta. Ker ko gleda zdaj našega kobacača se mi zdi, da me še tako krvavo potrebuje v celoti... Kaj pa vem...

_____________________________

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?