metkica1
|
JUTRO Jenny Anny jaz častim eno kavico? Kako ti je ratalo se odvadit kave brez mleka, jaz rabim obvezno mleko zraven. mama06 daj mi prosim geslo napiši, da malo vidim Jerneja lane 31 midve z mojo malo sma nekje pri Gh tako kot ti, papcama vse, no skoraj. Zelo rada proba kaj novega, jema tudi jagode, sem jih dala z velikim strahom ampak je vse Ok. Trkam...... Lia fajn zrihtajta danes pri P vanili moja tavečja pa ravno kruha ne je, vse brez njega, same klobase, meso, kakšen krompirček in solato, rada in tudi pudinge. Drugače pa ni suhica je kar malo zalita ampak vse v mejah normale. Jaz jo nič ne silim s hrano, ker takrat ne poje nič. Verjamem pa, da če ti otrok noče pojest nič oz. čsto malo, da vstrajaš in želiš da poje vsaj nekaj. V soboto sem šla malo ven zvečer in ugotovila, da že skoraj nikamor ne pašem, pa nisem še tolko stara, zunaj so namreč sami otroc . Včeraj smo malo pekli, mali dve sta bili v senčki mami pa se je malo sončila, da dobim vsaj nekaj podlage, ker še malo pa gremo na morje, komaj čakam. Še 27 dni. Potem grem k frizerju sem full lena se mi ne da doma glave prat. boljše, da mojmu ne omenim. Grem postle preobleč. aja bom pa danes naredila album, da malo vidite moje frčafele.
|