|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porodnišnica celje
24.2.2009 16:56:34   
suzanica
ja to pomeni da ko dr. jošta ni tudi ultive ni. to se je zgodilo meni. pa še rojevati v sobi za 3 osebe se mi zdi srednjeveško. tako, da je po mojem mnenju bi se dalo marsikaj izboljšat v porodnišnici. vsaj to, da rodiš diskretno - sam v sobi ne pa da se ti zraven tebe sprehajajo drugi partnetrji in podobno. prava beda user posted image user posted image .

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: porodnišnica celje
24.2.2009 17:45:57   
zmajaz
Jaz sem rodila v sobi, ki je za tri - bile sva pa 2 not, obe s partnerjema. Pa moram rečt, da ni bilo nobene panike no - nobena od naju se med porodom ni drla, tako da druga za drugo skoraj vedeli nisva. Pa partnerjem itak ne pustijo, da se sprehajajo sem in tja, tako da ti diskretnost vseeno nič kaj manj zagotovljena, kot če si v sobi z eno posteljo.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: porodnišnica celje
24.2.2009 20:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz sem rodila v sobi, ki je za tri - bile sva pa 2 not, obe s partnerjema. Pa moram rečt, da ni bilo nobene panike no - nobena od naju se med porodom ni drla, tako da druga za drugo skoraj vedeli nisva. Pa partnerjem itak ne pustijo, da se sprehajajo sem in tja, tako da ti diskretnost vseeno nič kaj manj zagotovljena, kot če si v sobi z eno posteljo.


istouser posted image mojmu še na wc niso pustili, tko da je reveža skor celo uro scat tiščalouser posted image k je babica pozabla, pa ni hotu spet težit ( k je že dvakrat rekuuser posted image )

je bla gužva kaj češ...

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: porodnišnica celje
10.3.2009 14:26:49   
skuštrana
vsaj to, da rodiš diskretno - sam v sobi ne pa da se ti zraven tebe sprehajajo drugi partnetrji in podobno. prava beda


Jaz sem drugič rodila v Po, ki je kao oh in sploh pa je ravno tako več žensk v eni sobi, ločene z zaveso.. Tretjič grem spet v Celjeuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: porodnišnica celje
10.3.2009 22:04:43   
švicarka
Jaz sem rodila v februarju v porodnišnici Celje. Porodnišnica si zasluži vse pohvale. Osebje je izredno prijazno, pediatri in zdravniki pa skrbni in profesionalni. Kapo dol. Naslednjič grem definitivno spet v Celje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: porodnišnica celje
6.4.2009 10:39:01   
suzy85
jst sem v Celju rodila lani maja in je blo načeloma super. tudi pred porodom sem preživela na oddelku 10 dni in so vse sestre user posted image . so se mi pa zamerle sestre na porodnem oddelku! ker nimam vredu bradavic, user posted image  ni mogla vredu zagrabit in jest, pa še prsi sem mela polne mleka! sem poklicala ponoči sestro, pa je mal pogledla in rekla, da verjetno nimam mleka! posledica: mastitis takoj ko sem prišla domov! pa HB smo to uštimali in se dojili 6 mesecev! user posted image  na splošno mam zanje pohvalo in vem, da grem naslednjič spet v celje!

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu švicarka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: porodnišnica celje
9.4.2009 15:38:31   
brkn83
js sem februarja rodila v Celju in sem bila zelo zadovoljna, babice so super, prav tako tudi vse sestre na oddelku.

Edino kar pa se tiče ginekologov pa dr. Pirca videt ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Imam z njim ful grdo izkušnjo en teden po porodu, ko sem morala iti na čiščenje nazaj v bolnico, ker se mi je pod notranjimi šivi naredil strdek krvi v velikosti 6x7cm, on pa mi je to sčistil na "živo", brez narkoze (tako kot mi je rekla moja ginekologinja, da bo pač potekal ta poseg).ok ampak vsaj lokalno bi mi lahko dal ali kaj podobnega, pa tudi po posegu nisem dobila kakšne proti bolečinske tablete, ki sem jo po porodu dobila Pa morem rečit, da je teh 15 minut  čiščenja veliko bolj bolelo kot 6 ur poroda.

Js bi šla še drugič rodit v celjsko porodnišnico, če bi vedela da ne bom na njega naletela.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: porodnišnica celje
14.4.2009 20:00:10   
tincy23
NO, jst sm tudi januarja rodila prvič v celju in islim, da ne bom več!!!
Ker je vse prvič in veš kako si lajšat bolečino itd.., sem naletela še na eno zelo tečno babico, potem pa še na eno površno zdravnico, kime je šivala. Potem sem zaradi mastitisa prišla čez teden dni nazaj in sm bla res full boga, in sestre ki so skrbele na oddelku zame, so bile za pohvalit res prijazne, ampak otroške , pa katastrofa. Najhuje kar se pa mi je zgodilo, pa je po treh dneh vročine, otroška zdravnica rekla, da mora 8 dni star otrok domov, ker nisem več dojila in da pač ne sodi zraven v bolnišnico! Takrat pa sem mislila da bom živčnega fasala bi jih kr na tv dala, če bi lohk!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?