Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

ponese...No upam da to srečanje vendarle ni zadnje in da bo še priložnost da se spoznamo

in bom popoldan na tortico povabila nekaj ljudi.  

morem pa še to povedat da sem bila 1 v mariboru(v centru mislim ne samo da smo se mimo peljali al pa blizu njega) pa mi je všeč tak da se še vrnemo
 . Midva sva se tudi lotila dela in hvala bogu da imam doma tako zadevo za pomivanje šip, ki jo imajo kamionarji (namreč zunanjih oken se ne da odpret in ne vem kako jih drugače umijem na 3. štuku
 ). Zgleda kot metla, samo da je spodaj gobica in tista guma za sušenje. Sva ponucala vse brisače, samo s tisto zadevo sem ful dobro posušila parket in zdaj samo upam, da ne bo sile. So pa še mokre stene, ker je po njih zatekala voda. Ma obup... Do pol petih sva delala, nato pa šla spat. Sam Jani je vstal že ob 5. h za na šiht, Peter pa ob 5:45
 . Zdaj grem pomit posodo pa pospravit cote nazaj v omare (sva jih mogla spraznit, da sva lahko prestavila omari, ker je pod njimi bila voda)....