|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:32:37
|
|
|
|
dory
|
Oleovit...nedonosencki najvec dve kapljici,drugace samo po ena :)
|
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:37:48
|
|
|
|
NIN@
|
A imajo tudi te kapljice kake stranske učinke? Mislim na krče? lp
|
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:39:00
|
|
|
|
dory
|
Pri nas so le te vplivale dobro..po unih plivit smo mel krce se hujse :)
|
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:41:34
|
|
|
|
NIN@
|
Pravijo da najbolj blage bi naj bile Nemške tabletke Fluretten d! Jz bom kr s temi poskusla če bo pa hudo bomo pa prešaltali. Bom sestrični naročila naj mi jih dol prnese. Hvala Teja:sloncek: lp
|
|
|
|
|
AD3, D3 OLIOVIT ALI FLURETTEN D 19.2.2005 21:48:50
|
|
|
|
Zea
|
Mi smo tudi slisali, da AD3 kaplice zvijajo, pa jih nasa punca ze 2 meseca cisto dobro prenasa! Baje je problem tudi, da se krci pojavijo ravno v obdobju, ko zacnes dajati kapljice (pri enem mesecu). Mi smo jih uvedli postopoma - v stirinajstih dneh do 7 kapljic dnevno. Zaceli smo z eno na dan. Nekateri jih teh sedem tudi razporedijo cez cel dan, da ni prehudo naenkrat, vendar mi jih damo kar naenkrat.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.