| 
			 Ah, pa še moja tašča   3.6.2008 23:20:55 
				    |   
			   | 

| 

| 

pety78

| 

Moja tašča je pa res...      ...ena fejst ženska.          - kadarkoli sva potrebovala varstvo, sta se s tastom pripeljala 40 km daleč in čuvala našega otročka   - s seboj je prinesla kosilo, ali pa material zanj in nam ga skuhala   - ko sem rodila, mi je hodila likati, kuhati, prinesla mi je zamrznjeno domačo hrano, otroka je peljala (tast tudi, seveda) na sprehod, da sem se lahko spočila, ali posesala,...   - sedaj hodi po otroka v vrtec, skuha kosilo in mi ga včasih prinese ali pošlje preko mojega fanta   - kupila mi je korita in posadila rože, da jih imam na balkonu   - pomagala mi je očistiti voziček, ki je bil polit z rdečo barvo, prav tako ga je oprala na fino   - oprala mi je prenosno torbo za voziček in lupinico   - vedno ko pridem k njej mi skuha kavo in jeva piškote...    (včasih imava kako feministično debato...   )   - smo živeli skupaj 6 mesecev in se nisva niti enkrat skregali   - ker sem brez avtomobila, moj pa v službi 40 km stran, me pelje, če moram kam nujno iti   - pomagala mi je čistiti stanovanje, preden smo se vselili   - 14 dni je razvajala naši želvici, ko smo bili na morju   - in še in še      Očitno imam res srečo, ker imam tako super taščo, ali pa sem sama taka super snaha...          Po moje bo kar oboje.     

| 

| 

| 

|