Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:05:42
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopsika - ti bš ziher vedla a je v cityju v celju h&m.......pa kok so kaj založeni.....bi rada evi še kakšne lepe bodije kupila....... Pa v bližini kaj dobrega za jest......mi smo enkrat lani jedli pri štormanu-solate.........njami.........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopsika - ti bš ziher vedla a je v cityju v celju h&m.......pa kok so kaj založeni.....bi rada evi še kakšne lepe bodije kupila....... Pa v bližini kaj dobrega za jest......mi smo enkrat lani jedli pri štormanu-solate.........njami......... ja H&M je v City Centru in celo v dveh štukih in drugi štuk je cel otroški , pa ZARA je tudi, aja to pa bolj meni prov pride pa Rivi Za jest maš pa al v City centru, ali pa malo naprej od Citya je dobra pizzeria Đavoli( sej včaish je bila ) pa Štorman itak...
< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.6.2008 19:09:16 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:09:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopsika - ti bš ziher vedla a je v cityju v celju h&m.......pa kok so kaj založeni.....bi rada evi še kakšne lepe bodije kupila....... Pa v bližini kaj dobrega za jest......mi smo enkrat lani jedli pri štormanu-solate.........njami......... ja H&M je v City Centru in celo v dveh štukih in drugi štuk je cel otroški Za jest maš pa al v City centru, ali pa malo naprej od Citya je dobra pizzeria Đavoli( sej včaish je bila ) pa Štorman itak... Oh super......... Res v štormanu smo pa tok dobro jedli-pa cene še niso tok prehude.........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopsika - ti bš ziher vedla a je v cityju v celju h&m.......pa kok so kaj založeni.....bi rada evi še kakšne lepe bodije kupila....... Pa v bližini kaj dobrega za jest......mi smo enkrat lani jedli pri štormanu-solate.........njami......... ja H&M je v City Centru in celo v dveh štukih in drugi štuk je cel otroški Za jest maš pa al v City centru, ali pa malo naprej od Citya je dobra pizzeria Đavoli( sej včaish je bila ) pa Štorman itak... Oh super......... Res v štormanu smo pa tok dobro jedli-pa cene še niso tok prehude......... jutri vas čaka res lep dan no, vreme lih ne kaže najbolje ampak to nam ne bo pokvarilo veselja, ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:16:41
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika antilopa, kje in kdaj se pa mi2 dobiva? jaz bi te kar domov prišla iskat, če nimaš nič proti koliko časa rabiva do celja? ti imaš sigurno naštudirano...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika antilopa, kje in kdaj se pa mi2 dobiva? jaz bi te kar domov prišla iskat, če nimaš nič proti koliko časa rabiva do celja? ti imaš sigurno naštudirano... do celja imava( itak bova šle skoz po AC ane ) okol 4o min Lahko prideš pome, ne bom mela nič proti . Navodila boš dobila...v bistvu je najbolj uizi kokr je lohk! Zdej sem ti pa ful pomagala, ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:23:53
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica mi smo pa dali noter varovala in zdej sploh niso več zanimive
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:28:58
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika antilopa, kje in kdaj se pa mi2 dobiva? jaz bi te kar domov prišla iskat, če nimaš nič proti koliko časa rabiva do celja? ti imaš sigurno naštudirano... do celja imava( itak bova šle skoz po AC ane ) okol 4o min Lahko prideš pome, ne bom mela nič proti . Navodila boš dobila...v bistvu je najbolj uizi kokr je lohk! Zdej sem ti pa ful pomagala, ne ja, ja po AC. Navodila so pa super, res ti mi samo naslov povej, pa se bom že znašla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika antilopa, kje in kdaj se pa mi2 dobiva? jaz bi te kar domov prišla iskat, če nimaš nič proti koliko časa rabiva do celja? ti imaš sigurno naštudirano... do celja imava( itak bova šle skoz po AC ane ) okol 4o min Lahko prideš pome, ne bom mela nič proti . Navodila boš dobila...v bistvu je najbolj uizi kokr je lohk! Zdej sem ti pa ful pomagala, ne ja, ja po AC. Navodila so pa super, res ti mi samo naslov povej, pa se bom že znašla. po AC smer Mb-Celje , ivoz Lj - Sneberje - Zadobrova, na 1. križišču naravnost in še 2. križišče naravnost, in takoj prva ulica levo ,2. hiša na desni strani, a bo šlo? Ti me pokliči, ko boš na ivozu za Sneberje.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 4.6.2008 19:36:04 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:39:59
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika po AC smer Mb-Celje , ivoz Lj - Sneberje - Zadobrova, na 1. križišču naravnost in še 2. križišče naravnost, in takoj prva ulica levo ,2. hiša na desni strani, a bo šlo? Ti me pokliči, ko boš na ivozu za Sneberje. bo šlo, bo... drugače pa imam tvojo telefonsko številko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika po AC smer Mb-Celje , ivoz Lj - Sneberje - Zadobrova, na 1. križišču naravnost in še 2. križišče naravnost, in takoj prva ulica levo ,2. hiša na desni strani, a bo šlo? Ti me pokliči, ko boš na ivozu za Sneberje. bo šlo, bo... drugače pa imam tvojo telefonsko številko valda! Res je uizi, boš vidla Kdaj približno pa boš pri meni, da vem, da se znam organizirat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:45:40
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika po AC smer Mb-Celje , ivoz Lj - Sneberje - Zadobrova, na 1. križišču naravnost in še 2. križišče naravnost, in takoj prva ulica levo ,2. hiša na desni strani, a bo šlo? Ti me pokliči, ko boš na ivozu za Sneberje. bo šlo, bo... drugače pa imam tvojo telefonsko številko valda! Res je uizi, boš vidla Kdaj približno pa boš pri meni, da vem, da se znam organizirat enkrat med 9. in 9.30 uro... bo v redu? kaj rivi bo vozila sama ali gremo skupaj? pa ne pozabi na avtosedež
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:47:44
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica mi smo pa dali noter varovala in zdej sploh niso več zanimive Jutri jih moram takoj kupiti. Glede nato, da si je prejšnji petek komaj samostojno vsedla-danes pa veselo puza naokrog se mi zdi tole ful velik napredek....... Tako da prej ko je bila še bolj nepremična o tem nisva razmišljala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika po AC smer Mb-Celje , ivoz Lj - Sneberje - Zadobrova, na 1. križišču naravnost in še 2. križišče naravnost, in takoj prva ulica levo ,2. hiša na desni strani, a bo šlo? Ti me pokliči, ko boš na ivozu za Sneberje. bo šlo, bo... drugače pa imam tvojo telefonsko številko valda! Res je uizi, boš vidla Kdaj približno pa boš pri meni, da vem, da se znam organizirat enkrat med 9. in 9.30 uro... bo v redu? kaj rivi bo vozila sama ali gremo skupaj? pa ne pozabi na avtosedež tok zgodi , sej kul ... jst bom vzela lupinco Rivi pa ne vem kako ima zmenjen..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica mi smo pa dali noter varovala in zdej sploh niso več zanimive Jutri jih moram takoj kupiti. Glede nato, da si je prejšnji petek komaj samostojno vsedla-danes pa veselo puza naokrog se mi zdi tole ful velik napredek....... Tako da prej ko je bila še bolj nepremična o tem nisva razmišljala super za evo potem lohk pričakujem, da se bo tjaša tud kmal plazila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:57:19
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica mi smo pa dali noter varovala in zdej sploh niso več zanimive Jutri jih moram takoj kupiti. Glede nato, da si je prejšnji petek komaj samostojno vsedla-danes pa veselo puza naokrog se mi zdi tole ful velik napredek....... Tako da prej ko je bila še bolj nepremična o tem nisva razmišljala super za evo potem lohk pričakujem, da se bo tjaša tud kmal plazila Veš da, jo boš tok po bajti lovila..... Zdej me bo pa v RA drugi teden vprašala, zakaj pa ste vi prišli-ko sva pa 1,5m čakale na vrsto......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 19:58:11
|
|
|
|
Rivi
|
Torej jutri med 10 in 10.30 pri bowlingu... se vidimo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Torej jutri med 10 in 10.30 pri bowlingu... se vidimo. Rivi zdjle sem komaj vidila, da si se ponudila ju3 za prevoz ...če bom šla nazaj v Lj, se rade volje peljem s teboj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:03:18
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopiska a boš šla gleda sex v mestu? Jaz grem v petek zvečer.........me je možek povabil, ker je vedel da sem to rada gledala.....komaj čakam.......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopiska a boš šla gleda sex v mestu? Jaz grem v petek zvečer.........me je možek povabil, ker je vedel da sem to rada gledala.....komaj čakam....... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nisi vidla, da sem odštevala dni do premiere ...danes je že predpremiera c Celju . Ne vem še kdaj in s kom grem...nekaj smo se RRjevke menle samo ne vem kaj bo iz tega, drgač grem pa z možekom a nič govort kak je film, ko si ga boš pogedala, lahko ga smao pohvališ ostalo pa ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:18:47
|
|
|
|
Talika19
|
Naš je pa končno zaspal, no za koliko časa bomo še videli. Pa to ne moreš verjet kakšna kazen je zanj spanje, samo, da greva proti sobici se začne dret ali pa ko ga dam v posteljo. Pa kljub temu, da je tolk zaspan, da ne more več gledat, pa učke si skoraj ven izpuli. Jao kako ga bom budila, ko bo kot najstnik hotel spat. Bo že videl. Vse se vrača. Spal ni od 13h in je bil ob 19h že čista koma, zaspat pa ne.
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 4.6.2008 20:19:20 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:20:38
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopiska a boš šla gleda sex v mestu? Jaz grem v petek zvečer.........me je možek povabil, ker je vedel da sem to rada gledala.....komaj čakam....... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nisi vidla, da sem odštevala dni do premiere ...danes je že predpremiera c Celju . Ne vem še kdaj in s kom grem...nekaj smo se RRjevke menle samo ne vem kaj bo iz tega, drgač grem pa z možekom a nič govort kak je film, ko si ga boš pogedala, lahko ga smao pohvališ ostalo pa ne Pri nas je tudi že danes ........ bom celo vsebino napisala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:20:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek A veste kaj Eva počne že cel popoldne......... prste tišči v vtičnice jo odnesem vstran pa spet pripuza do tja si lepo vsede in veselo na delo joj, jst bom pomoje tolk lezla za Tjašo, ker tega se pa najbolj bojim, me kr zmrazi k slišm v istem stavku prsti in vtičnica mi smo pa dali noter varovala in zdej sploh niso več zanimive Jutri jih moram takoj kupiti. Glede nato, da si je prejšnji petek komaj samostojno vsedla-danes pa veselo puza naokrog se mi zdi tole ful velik napredek....... Tako da prej ko je bila še bolj nepremična o tem nisva razmišljala super za evo potem lohk pričakujem, da se bo tjaša tud kmal plazila Veš da, jo boš tok po bajti lovila..... Zdej me bo pa v RA drugi teden vprašala, zakaj pa ste vi prišli-ko sva pa 1,5m čakale na vrsto...... ne bo, majo oni zalogaj vaj za naprej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 4.6.2008 20:21:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
pa mal ven iz CE je ena dobra picerija, gostilna "picikato" štorman pa zakon itak
|
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)

Dominik (
23%)

Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!